För studenter

Engineer Resilience

Börja din resa med oss

Är du student och nyfiken på arbetslivet som väntar runt hörnet? Vi letar ständigt efter nya personer att komplettera våra spännande uppdrag med.

När jag började närma mig slutet på min utbildning kände jag att jag ville jobba med saker som gör nytta i samhället. Jag sökte mig till kognitionsvetenskapen efter att ha jobbat inom hemsjukvården och insett hur viktigt det är att sådana verksamheter inte hamnar efter i teknikutvecklingen. Det väcktes ett intresse för att vara med och utveckla teknik för samhällsnyttiga kunder, precis som Combitech gör

Lisa Rönnqvist, UX Designer, Combitech

Personlig och professionell utveckling

På Combitech har vi ett tydligt engagemang: vi investerar i våra medarbetare. Våra kunder förväntar sig att vi ligger i absolut framkant och att vi kan lösa även de svåraste problemen. Därför behöver vi ständigt utvecklas som företag, som team och som individer.

Hos oss har du flera möjligheter att göra karriär, fördjupa din expertis eller utmana dig själv som ledare. Vi brukar säga att hos oss kan du byta jobb utan att byta arbetsgivare. Du kan arbeta med ett brett utbud av sektorer, industrier, tekniker, kunder och projekt.

Vårt talangprogram

Är du nyutexaminerad eller snart klar med dina studier och intresserad av nästa steg?
Combitechs talangprogram accelererar din utveckling från talang till erfaren konsult. Genom att kombinera kunduppdrag med kompetensutveckling får du möjlighet att bredda och fördjupa dina kunskaper och erfarenheter, samtidigt som du lär av både egna och andras erfarenheter. Utvecklas snabbare, bli mer självständig, samarbeta effektivt och ta ansvar med erfarenheter från både ditt eget och dina kollegors arbete.

12-24 månaders erfarenhetsutveckling

Vårt talangprogram löper över 12-24 månader och innehåller tre parallella spår av kompetensutvecklande aktiviteter:

  • Kunskapslyft - vidareutbildning inom ditt kompetensområde
  • People skills - kurser i affärsmannaskap och ledarskap
  • Erfarenhetsutveckling – att lära av kamraters erfarenheter

Examensarbeten och praktik

Vår organisation är bred och vår kunskap spänner över flera sektorer och branscher. Kanske är du intresserad av cybersäkerhet, mjukvaruutveckling, totalförsvar eller kanske något helt annat? Du hittar alla aktuella praktikplatser och examensarbeten i listan med lediga jobb.

2300+

Kollegor

30+

Platser att välja mellan

3

Länder

Engineer Resilience 

Vill du vara med och forma ett smart och motståndskraftigt samhälle? Vi har flera lediga tjänster på många olika orter i Sverige, Norge och Finland.