Kompetensutveckling

Engineer Resilience

Letar du efter nya jobbmöjligheter?

Vi investerar i våra medarbetare

På Combitech har vi ett löfte: vi investerar i våra medarbetare. Våra kunder förväntar sig att vi ska ligga i absolut framkant och kunna lösa även de svåraste problemen, därför behöver vi ständigt utvecklas, som företag, som team, och som individer.

Hos oss har du möjlighet att göra karriär och utmana dig själv som ledare, men också att fördjupa din expertis och din domänkunskap. Vi brukar säga att här kan du byta jobb utan att byta arbetsgivare. Du kan arbeta med en mängd olika sektorer, branscher, tekniker, uppdragsgivare och projekt.

 

Jag känner verkligen att Combitech satsar på mig och min kompetensutveckling. Om jag har en idé om hur jag vill utvecklas eller fördjupa min kunskap får jag stöd och uppmuntran från mina chefer att vidareutbilda mig. Förutom att det såklart är roligt att gå högkvalitativa utbildningar, så är det verkligen viktigt för att skapa ett starkt nätverk inom Combitech. Det ger oerhört mycket, både personligen och i jobbet.

 

Jakob Bremer, flyg- och systemsäkerhetsingenjör, Combitech

Möt oss Combitechare

Möt Lina, senior konsult inom krishantering. Lina arbetar med allt från att leda kurser i krishanteringsmetoder och kriskommunikation, till att leda större övningar och utvärdera hur organisationer hanterar samhällsstörningar.


Vi är stolta över att utveckla våra medarbetare

På Combitech har alla tillgång till kontinuerlig, ambitiös och omfattande kompetensutveckling. Det finns avsatt tid, och det finns avsatt budget.

Ett exempel på vår gedigna satsning på kompetensutveckling är våra kursveckor som infaller två gånger om året. Här erbjuds alla medarbetare olika typer av utbildningar, nätverksträffar, erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Det kan handla om utbildningar i affärsmannaskap, projektledning, coachning och ledarskap. Men också tekniska kurser där man har möjlighet att ytterligare fördjupa sig inom ett visst teknikområde – och träffa andra medarbetare på Combitech som delar intressen och drivkrafter.

 

 

Jag skulle säga att vi skiljer oss från många andra konsultbolag. Vi erbjuder inte bara kompetensutveckling, eller pratar om utveckling med våra medarbetare. Vi går hela vägen och gör det på riktigt. Det är något som man kan syna oss på, alla dagar i veckan.  


Stina Svensson, affärsområdeschef, Combitech

 

På Combitech finns det inte så mycket gränser, möjligheterna för den egna utvecklingen är i stort sett oändliga. Det finns otroligt många duktiga människor att samarbeta med och få inspiration av. Och jag har aldrig hört om någon som har kommit med en bra idé och inte fått göra det. Jag skulle säga att vi har nästan som en entreprenöriell kraft där vi testar och utforskar tillsammans.

 

Emil Bromander, affärsområdeschef, Combitech

Kontinuerlig personlig och professionell utveckling

Utöver våra kursveckor erbjuder vi våra medarbetare en mängd andra skräddarsydda kompetensutvecklingsprogram, som mentorskapsprogram eller talangprogram. Här får deltagarna utvecklas, nätverka och ägna tid åt att reflektera, diskutera och utbyta erfarenheter.

Vårt talangprogram

Vårt talangprogram är utformat för att påskynda din resa från junior talang till erfaren konsult. Hos oss kan du välja mellan många olika resor – oavsett vilka ambitioner du har.

 

Jag har verkligen uppskattat att det inte bara erbjuds kompetensutveckling när det gäller teknik eller specifika yrkesområden, utan också personlig utveckling. Jag gick en kurs som handlade om hur man bäst tar sig an konsultrollen, hur man arbetar smart, hur man avgränsar sitt arbete, hur man navigerar förväntan från både arbetsgivare och uppdragsgivare.


Lisa Rönnqvist, UX Designer, Combitech

 

Engineer Resilience 

Vill du vara med och forma ett smart och motståndskraftigt samhälle? Vi har flera lediga tjänster på många olika orter i Sverige, Norge och Finland.