Balans i livet

Engineer Resilience

Letar du efter nya jobbmöjligheter?

Vi är stolta över vår kultur

På Combitech tror vi på gemensam intelligens - den skärpa, djupa kunskap och det engagemang som uppstår när människor med olika erfarenheter och perspektiv arbetar tillsammans. Vi delar insikter och idéer. Vi uppmuntrar varandra och är stolta över vår omtänksamma och respektfulla arbetsmiljö.

Jämlikhet, samarbete och fantastiska kollegor är några av anledningarna till varför vi älskar att gå till jobbet varje dag.

Jag började på Combitech som konsult, och har sedan blivit chef. Jag är en värderingsstyrd person och känner verkligen att jag har fått möjlighet att bli den chef jag vill vara, som sätter relationer och människor i centrum. Man behöver inte vara den tuffa hårda chefen. Det går utmärkt att få resultat på andra sätt.

Stina Svensson, affärsområdeschef, Combitech

Vår kultur är inte en typisk konsultkultur, där man arbetar mycket ensam och tävlar med varandra. Tvärtom präglas vi av samarbete och att alla är viktiga, alla har något att komma med som spelar roll. Vi firar våra segrar, men framför allt våra laginsatser.

Emil Bromander, affärsområdeschef, Combitech

Över 2 300 experter på över 30 orter i Sverige, Finland och Norge

Combitech har över 2 300 medarbetare på över 30 platser i Sverige, Finland och Norge. För våra medarbetare innebär det unika möjligheter till karriärutveckling, men också möjlighet att välja var man vill bo. Oavsett var du bor, så finns Combitech inom räckhåll. Hos oss kan du flytta utan att byta jobb.

Jag pluggade i Linköping och fick jobb på Combitech i Umeå efter studierna. För mig var det en trygghet att veta att om jag vill flytta igen så kan jag göra det, utan att behöva släppa Combitech. Det är verkligen en styrka att företaget är så stort och finns på så många ställen.

Lisa Rönnqvist, UX Designer, Combitech

Våra medarbetare är nyckeln till ett smart och motståndskraftigt samhälle

Det är våra medarbetare som är med och formar ett smartare och mer motståndskraftigt samhälle. Med hjälp av avancerad teknik och samarbete driver de utveckling som gör skillnad.

Samtidigt vet vi att det krävs frihet och flexibilitet för att leverera på riktigt hög nivå. Därför uppmuntrar vi till en sund balans mellan arbete och fritid, mellan yrkesengagemang och familjeliv.

Det är så vi får saker gjorda på Combitech. Vi ger våra medarbetare utrymme att nå hur långt de vill på jobbet, utan att behöva tumma på andra delar av livet.

Jag har fru och två barn, och har hela tiden haft möjlighet att ha ett flexibelt arbetsliv. Jag kan jobba hemma om jag behöver, jag styr min egen tid och har frihet att lägga upp jobbet på ett sätt som fungerar för mig och min familj

Jakob Bremer, flyg- och systemsäkerhetsingenjör, Combitech

Engineer Resilience 

Vill du vara med och forma ett smart och motståndskraftigt samhälle? Vi har flera lediga tjänster på många olika orter i Sverige, Norge och Finland.