Smart och säker industri

Snabba framsteg inom tekniken påskyndar omvandlingen till en helt säker och digital industri. Att dra nytta av fördelarna med mer effektiv och hållbar produktion, en "smart och säker" industri, är nu avgörande för både organisation och samhälle.

Transformation handlar om att accelerera processer från data till beslut och sedan till värde. Genom att förkorta tiden från data till realiserat värde frigörs tid och resurser och fastigheterna utnyttjas mycket mer effektivt. Det är vad "smart och säker" industri handlar om.

1500+

Konsulter

30+

Kontor

50+

Digitala lösningar

70+

Års erfarenhet

Påskynda din smarta och säkra tillverkning

Att skapa en smartare och säkrare industri handlar om att snabba upp processerna från data till värde, oavsett var ni står i er digitaliseringsresa. Genom att förkorta tiden från data till resultat frigörs tid och resurser, och fastigheter utnyttjas mer effektivt.

Oavsett er utgångspunkt innebär övergången till en smartare och säkrare bransch att bygga verkligt värde genom att skapa en helhetsstrategi för förändring och digitalisering, implementera integrerade dataflöden och säkerställa en pålitlig anslutning.

Öka effektiviteten och flexibiliteten

Med 5G och privata nätverk blir er verksamhet effektivare och säkrare. Genom digitala tvillingar och smarta produktionssystem ökar flexibiliteten. Vi fokuserar på säkra lösningar och integrerade system för att förbättra kommunikation och samarbete.

Tillsammans driver vi er digitala transformation genom tvärfunktionellt samarbete. Detta ökar effektiviteten, flexibiliteten och anpassningsförmågan, samtidigt som ni håller er konkurrenskraftiga som arbetsgivare.

Att bygga en kultur

Våra medarbetare är vår största tillgång. Vår breda erfarenhet kommer att ge mervärde till din digitala transformation, samtidigt som vi bibehåller dagens produktionsnivå. Vårt arv och gedigna expertis inom högteknologisk industri, såsom Saab, LKAB och Epiroc, säkerställer att du får expertis på hög nivå skräddarsydd efter dina behov.

Vi ligger i framkant av teknikintegration, vilket gör det möjligt för nya och äldre system att fungera sömlöst på ett säkert sätt, vilket ökar värdet i din verksamhet. Vi har kraften och expertis att leda kompletta, komplexa, snabba och hållbara transformationsprogram inom flera industrisektorer.

Vi bygger dina processer på den kombinerade kraften hos människor och teknik – låt oss komma igång!

Thomas Hammarlund

Business Development Manager

thomas.hammarlund@combitech.com

010 - 216 20 38