Engineer Resilience

Letar du efter nya jobbmöjligheter?

Vi utvecklar ett smart och motståndskraftigt samhälle

Med djup kunskap och starkt engagemang skapar vi en framåtrörelse för stabilitet och säkerhet i hela samhället, så att vi tillsammans kan hantera nutida och framtida utmaningar.

Vi accelererar samhällsutvecklingen och gör skillnad på riktigt, tack vare den kraft som skapas av dedikerade människor i kombination med avancerad teknik.

Som medarbetare på Combitech är du med och driver förändring med teknik och forskning i absolut framkant. Vi lovvar att skapa förutsättningar för dig att ständigt utvecklas och leverera på hög nivå, samtidigt som du ska ha utrymme att leva ditt liv, såsom det passar dig.

Combitech bygger på en värdegrund och en inriktning som jag känner att jag kan stå för. Jag har inte bara bra kollegor och får jobba med superintressanta projekt, det finns också en tydlig grund att stå på, att få vara med och göra meningsfulla saker på riktigt. Som att till exempel säkra energiförsörjningen, eller driva på klimatomställningen. Det är saker som betyder mycket för många människor, som verkligen gör ett avtryck i samhället.  

Emil Bromander, affärsområdeschef, Combitech

Cutting edge technology

Vi har våra rötter inom försvarsindustrin, som en del av försvars- och säkerhetskoncernen Saab. Ända sedan vi grundades 1982 har vi haft tillgång till teknik och forskning i absolut framkant. Genom åren har vi använt oss av kraften i avancerad teknik, innovation och forskning för att bygga motståndskraft för samhälle, industri och totalförsvar.

Growth and power performance

På Combitech har vi ett löfte: vi investerar i våra medarbetare. Våra kunder förväntar sig att vi ska ligga i absolut framkant och kunna lösa även de svåraste problemen, därför behöver vi ständigt utvecklas, som företag, som team, och som individer.

Freedom and room for life

På Combitech tror vi på gemensam intelligens - den skärpa, djupa kunskap och det engagemang som uppstår när människor med olika erfarenheter och perspektiv arbetar tillsammans. Vi delar insikter och idéer. Vi uppmuntrar varandra och är stolta över vår omtänksamma och respektfulla arbetsmiljö.

När jag började närma mig slutet på min utbildning kände jag att jag ville jobba med saker som gör nytta i samhället. Jag sökte mig till kognitionsvetenskapen efter att ha jobbat inom hemsjukvården och insett hur viktigt det är att sådana verksamheter inte hamnar efter i teknikutvecklingen. Det väcktes ett intresse för att vara med och utveckla teknik för samhällsnyttiga kunder, precis som Combitech gör.

Lisa Rönnqvist, UX Designer, Combitech

30+

Platser

3

Länder

2300+

Kollegor

Lär känna oss

Fannie Svan

Mjukvarutvecklare

"Du behöver inte gilla datorer för att vara en bra utvecklare."

Mikael Säberg

Ingenjör

"Jag drivs av problemlösning och har svårt att inte engagera mig i olika projekt. Ju svårare en uppgift är, desto roligare är den."

Isabelle Bühlmann

Mjukvaruutvecklare

Isabelle utvecklar autonoma system för ett smartare samhälle.

Tobias Roslund

Affärskonsult

"Med mer än tio år som yrkesofficer och tre utlandsuppdrag bakom mig var det ingen tvekan om att ta på sig uniformen igen."

Möt oss Combitechare

Möt Magnus som arbetar som systemarkitekt i Wara-PS, ett av våra många forskningsprojekt.

Hos oss får du alltid

  • Fast lön (oavsett beläggningsgrad) och kollektivavtal
  • Flextid och arbetstidsförkortning
  • Mångsidiga konsultuppdrag: kort- och långsiktiga, lokala eller internationella
  • Combitech GROW: Forskningsbaserad kompetensutveckling
  • En trygg arbetsgivare, en del av försvars- och säkerhetsföretaget Saab
  • Generöst friskvårdsbidrag

Att forma ett smart och motståndskraftigt samhälle innebär många saker, som till exempel att vi har förtroende att sprida tekniskt kunnande från försvarsindustrin till andra branscher och på så sätt skapa riktigt robusta system som håller i, som fungerar över tid. Eller att vi är så pass stora att vi kan ha riktig spets inom vissa samhällskritiska områden, som cybersäkerhet. Eller att vi får samman kommuner, regioner och näringslivet för att stärka totalförsvaret.

Stina Svensson, affärsområdeschef, Combitech

Student eller nyexaminerad?

Är du student och nyfiken på det arbetsliv som snart väntar? Hör av dig till oss – vi letar ständigt efter nya talanger.

Vi arrangerar studiebesök, lunch- och gästföreläsningar samt företagskvällar för att du som student ska få en inblick i vår företagskultur och verksamhet.

Kontakta din lokala studentrepresentant, våra egna konsulter med studentlivet i färskt minne, och ta reda på vad som händer i ditt område!

Kombinationen mellan människa och teknik är centralt för min roll. Jag jobbar med Human Factors inom min division, ett arbete som sätter människan i centrum för tekniken. Hur fungerar teknikutvecklingen ihop med vårt mänskliga tänkande? Med hur vi lär oss, hur vi fungerar? Jag bidrar till att känslan för människan finns med i stora utvecklingsprojekt som också har en tydlig samhällspåverkan.
Jakob Bremer, Human Factors Integrations & Flyg- och systemsäkerhet, Combitech

Ta kontakt med vårt rekryteringsteam

Michaela Lindstén

Recruiter, Östergötland

michaela.lindsten@combitech.com

+46 (0) 10 217 28 69

Linn Kimreus

Recruiter, Stockholm, Mälardalen, Norr

linn.kimreus@combitech.com

+46 (0) 10-215 57 15

Diana Wallmark

Recruiter, Syd

diana.wallmark@combitech.com

+46 (0) 10-216 87 22

Johanna Thorén

Recruiter, Östergötland

johanna.thoren@combitech.com

+46 (0) 10 216 43 14

Jenny Olsson

Recruiter, Region Väst

jenny.olsson@combitech.com

+46 (0) 734 34 19 73

Andrea Henriksson

Recruiter, Stockholm, Mälardalen

andrea.henriksson@combitech.com

+46 (0) 10 215 95 40

Frida Swärd

Recruiter, Mälardalen, Norr

frida.sward@combitech.com

+46 (0) 10 215 61 81

Hanna Hedengren

Recruiter, Stockholm, Norr

hanna.hedengren@combitech.com

+46 (0) 10 278 75 02

Malin Kolmberger

Recruiter, Väst

malin.kolmberger@combitech.com

+46 (0) 10 278 75 03