Vårt erbjudande

Den nordiska teknik- och konsultpartnern


Vi på Combitech accelererar utvecklingen av ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Genom att kombinera vår solide erfarenhet och kunskap från försvars- och industrisektorn säkerställer vi att verksamheter, samhällen och vårt totalförsvar står stadiga inför framtidens utmaningar och möjligheter.

2300+

Ämnesexperter

30+

Platser

70+

År av erfarenhet

Teknologi

Driven

Smart och motståndskraftigt totalförsvar

Vi har lång erfarenhet av att samarbeta med både myndigheter och näringsliv inom civilt och militärt försvar. Vi använder vår breda kunskap över olika sektorer för att ständigt öka motståndskraften – varje dag, året om.

Det gör vi genom att säkra infrastruktur, tillgångar och kommunikationsflöden, men också genom att utveckla lösningar för att stärka nationer och samhällen.

Smart och säker industri

Att bygga en "smartare och säkrare" industri handlar om att påskynda processer från data till beslut och sedan till värde. Genom att förkorta tiden från data till realiserat värde frigörs tid och resurser och kapitalutrustning används mycket effektivare.

Det är vad "smart och säker" industri handlar om.

Smart och hållbart samhälle  

Som ett ledande företag är vi unikt positionerade för att bidra till att uppnå FN:s mål 11 för hållbar utveckling: "Hållbara städer och samhällen." Vi samarbetar på alla nivåer för att inspirera och genomföra de förändringar som krävs för att bygga ett mer hållbart och rättvist samhälle.

Våra tjänster och lösningar

Vi accelererar utvecklingen av ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Våra team delar med sig av sina erfarenheter och vår kombination av människor och teknik ger dig tillgång till innovativa lösningar och system som är skräddarsydda för att möta dina krav och behov.

Utforska möjligheterna, träffa människorna, lär dig om möjligheterna och upplev hur vi bidrar till ett smartare och mer motståndskraftigt samhälle.

Om Combitech

I takt med att tekniken gör våra liv enklare gör den också vår värld mer komplex. Det kräver att vi alla omfamnar och driver förändring. Vi är övertygade om att vi kan bidra till att hitta lösningar på globala utmaningar och det ökande behovet av trygghet och säkerhet genom digitalisering och samarbeten över sektorsgränser.

På Combitech lovar vi att ligga steget före i denna ständigt föränderliga värld för att framtidssäkra vårt samhälle.  

 

Utbildningar - byggda på vår erfarenhet

Genom att dela kunskap och erfarenhet mellan olika branscher strävar vi efter ett tryggare och mer motståndskraftigt samhälle. Kompetens- och erfarenhetsutveckling är central för oss på Combitech då vi tror på samarbete och att gemensamt lösa utmaningar. Våra kursledare är våra egna experter från olika sektorer, så när du deltar i våra kurser får du ta del av deras praktiska kunskap.

 

Engineer Resilience 

Vill du vara med och forma ett smart och motståndskraftigt samhälle? Vi har flera lediga tjänster på många olika orter i Sverige, Norge och Finland.