Teknik & forskning

Engineer Resilience

Letar du efter nya jobbmöjligheter?

Vi är stolta över vårt arv

Vi har våra rötter inom försvarsindustrin, som en del av försvars- och säkerhetskoncernen Saab. Ända sedan vi grundades 1982 har vi haft tillgång till teknik och forskning i absolut framkant. Genom åren har vi använt oss av kraften i avancerad teknik, innovation och forskning för att bygga motståndskraft för samhälle, industri och totalförsvar.

Vi är stolta över vårt arv, våra långvariga relationer och det förtroende vi har från säkerhets- och försvarsindustrin.

Vi lever ju i kontrasternas tid, från fredstid och stabilitet till oro och hot, både geopolitiskt och klimatmässigt. På Combitech är vi starkt meriterade när det gäller att driva transformation som är säker, robust och skalbar.  

Emil Bromander, affärsområdeschef, Combitech

Jag märker absolut av att Combitech ligger i teknikens framkant. Som medarbetare har man möjlighet att se och ta del av så många olika sorters teknik, vi har ju en sådan bredd i våra uppdrag. Man erbjuds också många möjligheter att verkligen se hur teknologin används i verkligheten hos våra kunder. Det är väldigt berikande.  

Jakob Bremer, flyg- och systemsäkerhetsingenjör, Combitech  

För att driva samhällsförändring måste vi alltid ligga i framkant

Som en del av Combitech får du tillgång till ledande expertis, hemliga miljöer, den nyaste tekniken och den senaste forskningen. Rent konkret innebär det att du får arbeta inom några av världens mest intressanta och utmanande teknikområden, som AI, autonoma system och cybersäkerhet.  

På Combitech har vi också förtroende att vara med och vidareutveckla tekniken i andra branscher och samhällssektorer. Vi skapar förutsättningar för säker digitalisering av sjöfart. Vi gör kollektivtrafiken säkrare och mer effektiv. Vi hjälper till att bekämpa skadedjur med hjälp av AI från rymden, och vi bidrar till säker flygtrafik. 

Det här är bara några av de hundratals projekt vi på Combitech har förmånen att arbeta med.

Som medarbetare känner man hela tiden av Combitechs tunga kompetens inom avancerad teknik. I våra diskussioner med kunder känner vi oss aldrig begränsade av tekniken, eller tänker att ”det där blir alldeles för svårt för oss”. Det är också uppenbart att vi ligger i framkant i utvecklingen, vissa saker kan vi göra nu som ingen kunde för ett år sedan.

Emil Bromander, affärsområdeschef, Combitech

Möt oss Combitechare

Möt Emelie, teknikkonsult på Combitech, som just nu arbetar med att utveckla mjukvara för flygplanet Gripen E.

Motståndskraft handlar om mycket mer än militärt försvar

Det handlar om hållbar teknikutveckling, om säkerhet, och om samarbete över samhällssektorer för ett starkt totalförsvar där vi skyddar det som är viktigt. 

Vi kommer från försvarsindustrin och det finns mycket stolthet kring att vi tar med oss vår tekniska kompetens när vi jobbar med andra branscher. Men det går även går åt andra hållet, vi bidrar med erfarenhet och kompetens in i försvarsindustrin. Och samtidigt så handlar det alltid om människor i centrum, inte teknik. För egen del brinner jag inte för själva tekniken, men jag brinner för vad vi kan göra med den.

Stina Svensson, affärsområdeschef Combitech

Hos oss är du så mycket mer än en teknikkonsult

På Combitech är du med och formar ett smart och motståndskraftigt samhälle.

Engineer Resilience 

Vill du vara med och forma ett smart och motståndskraftigt samhälle? Vi har flera lediga tjänster på många olika orter i Sverige, Norge och Finland.