Bilder från Paranoia 2019, bland annat syns Norges statsminister Erna Solberg (key note på Paranoia 2019), Michael Daniel (Cyber Threat Alliance, CTA), Anette Roll Richardsen (vd Watchcom) och Hans Danielsson (konferencier, Combitech). Fotograf: Mark Stegelmann

Nordisk cyberkonferens samlar experter

Den 11-12 maj samlas säkerhetsexperter från hela världen i Oslo för att nätverka och samtala om framtidens utmaningar inom Cyber Security. Det är ett bra tillfälle att få information och tips kring hur du bäst förbereder din verksamhet för kommande utmaningar.

I maj arrangeras den nordiska cybersäkerhetskonferensen Paranoia för trettonde året i rad. Några talare är redan klara och presenterade, till exempel Mikko Hypponen, en välkänd global säkerhetsexpert, Rik Ferguson, ledande säkerhetsexpert och rådgivare till Europol´s European Cyber Crime Centre (EC3), Chris Roberts, expert inom säkerhet kopplat mot hot och sårbarheter, Gary McGraw, författare till flera böcker på temat mjukvaruutveckling och säkerhet, samt Carolina Angelis, med lång erfarenhet från informationssäkerhetsarbete inom bland annat svenska försvaret. Fler talare kommer att släppas framöver.

Samarbete och informationsutbyte är ledord

Att förebygga och hantera cyberhot är viktigt för såväl näringsliv som offentlig verksamhet. Combitech arbetar aktivt med att sprida information om hot och risker och hur man reducerar dem. 

- Vi sitter alla i samma situation med system som är mer eller mindre ihopkopplade i ekosystem. Vi behöver hjälpa varandra skydda oss mot de hot som finns mot våra verksamheter. Att lära av varandra, samverka och nätverka med kollegor i säkerhetsbranschen och andra branscher tror jag är vägen framåt. Det är precis det Paranoia handlar om, säger Pernilla Rönn, chef för Cyber Security på Combitech.

Paketerbjudande och anmälan

Vill du, som verksam inom cybersäkerhetsområdet, delta på konferensen finns kampanjerbjudanden, se kontaktuppgifter till Pernilla Rönn för mer information. 

Att delta på konferensen kostar 6 900 NOK. Som Combitech-kund får man 10 procent rabatt på ordinarie pris. Vi erbjuder också ett paket med fullt konferenspass och hotellövernattning på 8 450 NOK. Hotellet ligger precis jämte Spektrum, där konferensen genomförs. Det finns också ett grupperbjudande på 25 000 NOK, om det är fem personer från samma verksamhet/organisation som vill delta.

Paranoia arrangeras av Combitech och Watchcom. Läs mer om konferensen på Paranoias webbplats.