Nominerade i Magnet Awards 2019 - SM i Employer Branding

Combitech har blivit nominerade i Magnet Awards 2019 kategori Professionals och kategorin Grand Prix för vårt employer branding koncept Escape Box Challenge.

Konceptet är framtaget tillsammans med byrån Coreworkers.
 
- Det är en bragd i sig att vi blivit nominerade, säger Magnus Bäck, HR-chef på Combitech! Jag har fått information att SM i Employer Branding genererat mer än 100 starka bidrag.

Bidragen har validerats av 8 väl sammansatta jurys med medlemmar från näringsliv, HR/marknad, byråvärld och lärosäten. Dessa har nu beslutat att Combitech ska vara med i närstriden om pallplatserna i Magnet Awards 2019.

- Det här är fantastiskt roligt för oss, säger Åsa Scherling, Kommunikationschef på Combitech. Escape Box Challenge hade inte blivit en sådan här succé utan alla combitechare som ställt som lagledare under själva eventkvällarna. Rekryterarna i Göteborg, Linköping, Jönköping och Stockholm har slitit hårt för att fylla alla platser, det har de gjort med bravur.

Uppstarten till idén med Escape Box Challenge, var en förfrågan från Combitechs Göteborgs kontor om att göra en kampanj.

- Vi vet att när vi väl träffar kandidater vid verkliga möten så lyckas vi sälja in Combitech, berättar Karin Rönnbäck, rekryterare i Göteborg. Utmaningen var att hitta ett event som var så lockande för målgruppen att det stack ut bland alla andra.
 
Vad innebär en nominering
Det innebär att Combitechs bidrag topprankas i ett startfält för svensk arbetsgivarkommunikation.
 
När delas priset ut
Vinnaren avslöjas inför publik den 20e november på Fotografiska i Stockholm. Under priskvällen exponeras bidrag från samtliga tävlingsklasser under ett vernissage.

Vad är Magnet Awards
The Magnet Awards är en tävlingsarena där olika arbetsgivare mäter sina styrkor mot varandra i åtta tävlingskategorier. En kraftmätning som handlar mycket om den effekt kommunikationen skapar. Kröningen sker under en festkväll där årets bästa kommunikationsarbete inom Employer Branding i Sverige hedras.

Läs mer om hela programmet på www.magnetawards.se. 

Nominerade i kategorin Professionals är:
Combitech "Escape Box Challange" Byrå: Corworkers
Försvarsmakten "Kom som du är" Byrå Volt
Reach Consulting "Lite nördigare. Lite bättre. Byrå: Atterdalgruppen
Scania Sverige "The big mission" Byrå: Intern
Upplands Motor "Vinna tillsammans" Byrå: Wildfire

Nominerade i kategorin Grand Prix- Årets helhetliga Employer Brand är:
Combitech "Escape Box Challange" Byrå: Corworkers
Scania Sverige "The big mission" Byrå: Intern
Upplands Motor "Vinna tillsammans" Byrå: Wildfire
Ramboll "Engineering for life" Byrå: Garbergs/Growth Hackers