Foto: Robert Ungh - www.avntyr.com

Möt oss Combitechare: Jannicke Bjurselius

När dök du senast i grottor eller tog cykeln upp i skidbackarna? Combitechs medarbetare Jannicke Bjurselius har gjort båda – hon var en av de första kvinnliga grottdykarna här i Sverige, och hon spenderar mycket av sin tid på att åka down hill! Just nu söker hon dessutom fler personer till Combitechs kontor i Stockholm.

Jannicke Bjurselius kom till oss i på Combitech i februari i år efter att ha fått ett telefonsamtal från, hennes numera chef, Elin Wigant – Elin gav ett så pass bra intryck av Combitech att det övertygade Jannicke att byta väg och börja hos oss.

– Det var ödet! En av mina gamla arbetskamrater som jobbar på Combitech berättade om mig, och kort därefter ringde Elin - och jag tog självklart chansen! Jag är så glad att jag hamnade här - mina kollegor är fantastiska och Elin är en superstjärna, hon har den där speciella förmågan att verkligen motivera sina medarbetare, säger Jannicke Bjurselius.

Att bygga en camper van & dyka i Sala silvergruva

Förutom att arbeta på Combitech tillbringar Jannicke mycket av sin tid i naturen. Hon och hennes sambo gillar båda att cykla downhill och har nyligen byggt en camper van för det ändamålet – alltså en van som de gjort om till ett utrymme som kan användas för både övernattning och resa.

– Planen är att ta skåpbilen ut i Europa! Vi vill prova nya leder och berg, oftast tar vi bara våra cyklar till Åre eller Järvsö här i Sverige, säger Jannicke.

Jannicke har inte bara byggt en camper van för att underlätta hennes downhill-resor, hon var också en av Sveriges första kvinnliga grottdykare. Hon började sin dykkarriär i Thailand där hon fick sina första certifikat. Därefter återvände hon till Sverige där en vän presenterade henne för teknisk dykning och sedan dess har hon dykt i Mexicos cenotes och flera av våra svenska gamla gruvsystem.

– Jag var med i ett projekt där vi dök i Sala silvergruva här i Sverige, det var helt fantastiskt. Det är som ett museum under vatten! Jag fick se gamla verktyg, kläder och orörda spår av hästskor där nere! Säger Jannicke.

Nuvarande fokus

Förutom Jannickes aktiva livsstil och hennes nuvarande fokus inom IT-området har hon en bakgrund inom fordonsindustrin och en utbildning som civilingenjör i maskinteknik. Hon har en passion för organisationsutveckling och att nå mål - men hennes huvudfokus ligger på hennes team och deras samarbete. Just nu spenderar Jannicke sin tid på att rekrytera personer till Combitechs kontor i Stockholm.

- Vi växer för fullt här i Stockholm, och min förhoppning är såklart att fortsätta utöka vårt kontor med fler av Sveriges bästa IT-konsulter. Combitech gör just nu en större satsning här i området, så vi tar tacksamt emot ansökningar! Säger Jannicke.