Combitech en av Sveriges bästa arbetsgivare

Combitech håller sig kvar i toppen på Universums årliga undersökning Sveriges bästa arbetsgivare, där de egna medarbetarna betygsätter sin arbetsgivare. I år hamnar vi på plats 18.

Undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare genomförs av Universum bland ett företags egna medarbetare där de bedömer sin nuvarande arbetsgivare utifrån tre faktorer: intern identitet, nöjdhet och lojalitet. En rankinglista görs sedan utifrån medarbetarnas betyg på sina arbetsgivare. Combitech är kvar i toppen och hamnar i år på plats 18.

-Det är förstås roligt att våra medarbetare rankar oss som en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vårt mål är att hamna på topp tio och för att nå dit jobbar vi med många olika aktiviteter, till exempel har vi mycket fokus på kompetensutveckling, ledarskap och mentorskap, säger Combitechs HR-chef Magnus Bäck.

-Grunden till ett trovärdigt Employer Brand ligger i att man har en stark och tydlig kultur som medarbetarna lever. Genom att skapa en bra miljö för medarbetarna ges arbetsgivaren möjlighet att behålla och attrahera rätt talanger, vilket i förlängningen bygger ett starkt och trovärdigt arbetsgivarvarumärke, säger Claes Peyron, Managing Director Nordics, Universum.

Se listan över Sveriges bästa arbetsgivare

Lediga jobb på Combitech