Pernilla Rönn, chef för Cyber Security, pratar på ett event. Bild: Peter Karlsson

Samtal om cybersäkerhet med investerare inom Techbolag

Combitech deltar i ett kunskapsevent, Cyber Security Seminar 2021, som den specialiserade investmentbanken Redeye arrangerar både fysiskt och digitalt den 22 september. Bland gästerna finns professionella/institutionella investerare samt flera bolag inom Tech.

Arrangemanget syftar till att prata om olika aspekter av cybersäkerhet och hur verksamheter kan skydda sig mot den hotbild som finns. Från Combitech föreläser Pernilla Rönn. Pernilla kommer också att delta i en paneldebatt tillsammans med representanter från Försvarets Radioanstalt (FRA) och Truesec. Föredraget och samtalet är på engelska.

Hotbilden mot företag och verksamheter ökar konstant. Det är omöjligt att bygga bort säkerhetsriskerna helt men med en medvetenhet kommer man långt. Mot bakgrund av det är detta initiativ och event som Redeye arrangerar insiktsfullt och viktigt. Det ska bli roligt att medverka och spännande att lyssna in de andra samtalen, säger Pernilla Rönn, chef för Cyber Security på Combitech.

– Vi ser att kunskapen om cybersäkerhet bland både bolag och investerare behöver bli större samtidigt som säkerhetsbranschen har stora möjligheter att vidareutvecklas. Det är viktigt att prata om hotbilden och de tekniska möjligheter som finns, säger Greger Johansson, Corporate Advisory på Redeye. 

Läs mer om eventet på Redeye:s webbplats. Eventet är öppet digitalt för alla som är intresserade. Det är ett årligt arrangemang som Redeye genomför.

Om cybersäkerhet och Combitech

Läs om vikten av att arbeta med hot- och underrättelsetjänster, så kallad Threat Intelligence, för att skapa ett proaktivt informationssäkerhetsarbete.  

Läs artikel om varför det är viktigt att utbilda sina medarbetare för att lättare kunna hantera och kontrollera incidenter.