Bilder från invigningen den 19 januari.

Combitech invigde nytt kontor i Umeå

Torsdagen den 19 januari invigde vi våra nya lokaler i Thulehuset på Västra Esplanaden. Antalet medarbetare har dubblerats det senaste året och de nya ytorna är ett välkommet tillskott.

Idag arbetar drygt tjugo personer på Umeå-kontoret med uppdrag främst inom offentlig sektor, försvarsindustri och industri. Under 2023 är målsättningen att välkomna ytterligare ett 10-tal nya kollegor till verksamheten.

 – I en tid präglad av ett komplext säkerhets- och ekonomipolitiskt omvärldsläge fortsätter vi att utvecklas. I Umeå har vi vuxit och investerat i resurser de senaste åren och bidrar tillsammans med våra kunder aktivt i den starka utveckling som vi ser i Norrland. Vi har ett stort fokus på att både rekrytera nya, samt behålla våra nuvarande medarbetare genom satsningar på bland annat talangprogram och kompetensutveckling. Det är tillsammans med våra kunder och samarbetspartners som vi skapar ett hållbart och motståndskraftigt samhälle, säger Jessica Öberg, vd på Combitech.

KUNSKAPSDELNING OCH MINGEL

De nya lokalerna firades med att bjuda in till trendspaningar och mingel. Föredrag inom digitalisering i återvinningsindustrin och inom cybersäkerhet och påverkansoperationer stod på agendan. Två aktuella områden för samhället och näringslivet. Det speglar också Combitechs breda kompetens inom det smarta samhället, den smarta industrin och totalförsvaret. 

– Under eftermiddag och kvällen var det ett 30-tal gäster som vi fick umgås med. Så härligt att kunna ses och få dela insikter och planera framåt. Att sprida kunskap och utvecklas är något som engagerar oss. Jag ser framemot utvecklingsresan och att fortsätta bygga relationer med kunder och medarbetare, säger Key Kindgren, kontorschef i Umeå.

Tidigare hade Combitech kontor på Norra Obbolavägen i Umeå. 

På bilderna syns:

Henrik Agardh-Twetman som föreläste om cybersäkerhet och påverkansoperationer. Executive Advisory. 

Key Kindgren, kontorschef Umeå, Jessica Öberg, vd Combitech, Sara Culligan och Rasmus Blomqvist. 

På bilden med teamet. Bakre raden från vänster: Nelly Westman, Andreas Wallin, Rasmus Blomqvist, Fredrik Noring och Björn Schorn. Främre raden från vänster: Tova Hjärtberg, Mira Lund, Stina Nilsson, Linus Lindberg och Sara Culligan.

Johnny Larsson som föreläste om digitalisering inom återvinningsindustrin. Affärsområdeschef.