Combitech öppnar kontor i Danmark

Att förebygga och hantera cyberhot är viktigt för såväl näringsliv som offentlig verksamhet. Combitech har många års erfarenhet av att hjälpa våra kunder skydda sin verksamhet och tillgångar och samtidigt dra nytta av digitaliseringens fördelar. Nu fortsätter vi växa inom Cyber Security-området och etablerar oss på den danska marknaden.

Combitech är ett av Nordens ledande konsultbolag med närmare 1900 medarbetare, varav cirka 250 är certifierade säkerhetskonsulter. Idag har vi kontor i Sverige, Finland och Norge. Från den första januari 2018 finns vi även i Danmark.

- Vi har rekryterat tre väldigt erfarna och väletablerade Cyber Security-profiler som ledningsgrupp, de ska driva arbetet med att etablera oss på den danska säkerhetsmarknaden. Vår bedömning är att det finns en efterfrågan och att det idag saknas ett företag med lång säkerhetserfarenhet. Det är precis det vi kan bidra med. Det känns spännande och är ett viktigt steg i vår fortsatta tillväxt, säger Pernilla Rönn, affärsområdeschef för Cyber Security på Combitech.

Söker nya medarbetare

Den danska verksamheten kommer att starta den 1 januari 2018 och ledas av Lone Flohr som har lång erfarenhet inom IT-säkerhetsområdet. I teamet ingår också två seniora medarbetare med erfarenhet från bland annat militärverksamhet och internationella företagskoncerner. Under våren kommer fokus att ligga på att rekrytera in fler medarbetare och att leverera tjänster inom Managed Security Services (MSS), Security testing och Governance and compliance. Målet är att sedan växa verksamheten successivt och inom en snar framtid erbjuda den breda portfolio av Cyber Security-tjänster som finns hos Combitech.

- Det finns goda möjligheter att ta en betydande del av den danska Cyber Security-marknaden. Vår plan är att inom tre år växa till minst 30 säkerhetskonsulter. Därefter kan det även vara aktuellt att vidga verksamheten till att även inkludera andra tjänsteområden som finns på Combitech, säger Hans Torin, vd för Combitech.

Säkerhetskonferensen Paranoia – en av vårens höjdpunkter

Combitechs nordiska Cyber Security-portfolio är omfattande med tjänster inom till exempel Security montitoring, Security test, Risk managment och Crisis management. Vi arrangerar också tillsammans med Watchcom, ett norskt bolag som vi är majoritetsägare i, en av Nordens största säkerhetskonferenser - Paranoia. 2018-års konferens sker i Oslo den 29 till 30 maj. Läs mer om arrangemanget här.

För dig som är bosatt i Malmö eller Köpenhamn och letar arbete inom Cyber Security, se vår rekryteringsannons här. Ansök redan idag!