Jessica Öberg, Combitechs vd.

Combitech ansluter sig idag till Ericsson Enterprise Partner Program för att sälja och leverera säkra lösningar genom Privata 5G-nät

Combitech offentliggör idag att man ansluter sig till Ericssons Enterprise Partner Program för att sälja och leverera Ericssons nya Privata 5G-produkter och lösningar, även kallade EP5G. Privata 5G-nät är en helt avgörande komponent i Combitechs kunduppdrag för förutsägbar och säker uppkoppling i den accelererande digitaliseringen av svenska företag och myndigheter.

“Digitalisering är nödvändigt för en smart, mer effektiv och hållbar produktion. Möjligheterna att minska kostnaderna samtidigt som effektiviteten ökar uppmuntrar företag i allt snabbare takt att anamma smartare tillverkning. I smart och säker industri är Privata 5G-nät helt avgörande”, säger Jessica Öberg, vd Combitech.

Industry 4.0 Partners är lösningsspecialister som erbjuder tekniska lösningar som en del av företagets cellulära ecosystem. Programmet sätter standarden för partners investeringar i verktyg och processer som krävs för att ge hög avkastning på investeringen för kunder som använder mobilanslutning som grund för mer komplexa driftsmiljöer.

Ericsson Private 5G, nästa generations produkt för privata nätverk från Ericsson, tillhandahåller säker och pålitlig 4G- och 5G-anslutning genom sin enserver dual mode core. Servern är utformad för användning av företag och inom industriella användningsområden. Produkten kommer förintegrerad för att säkerställa snabb användning och aktivering av avancerade och intelligenta funktioner i alla miljöer, samtidigt som känslig data säkras på plats.

“Genom att erbjuda anslutningsmöjligheter baserade på Ericsson Private 5G är Combitech positionerat att erbjuda lösningar som ökar produktiviteten för industriella kunder”, säger Thomas Noren, Head of Dedicated Networks på Ericsson. “Genom att bli medlem i Ericsson Enterprise Partner Program är Combitech redo att spela en avgörande roll för att förbättra affärsresultat för kunderna.”

Hitta mer information online:

Industry 4.0: Manufacturing in the smart way - Ericsson

Industry 4.0 ecosystem

OM COMBITECH:

Combitech accelererar utvecklingen av ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Genom att kombinera vår solida erfarenhet och kunskap från försvars- och industrisektorn säkerställer vi att verksamheter, samhällen och vårt totalförsvar står stadiga inför framtidens utmaningar. www.combitech.se

OM ERICSSON:

Ericsson möjliggör för leverantörer av mobilkommunikation att tillvarata det fullständiga värdet av uppkoppling. Företagets erbjudande sträcker sig över områdena Networks, Cloud Software och Services, Enterprise Wireless Solutions, Global Communications Platform, samt Technologies och New Businesses. Dessa är utvecklade för att stödja våra kunder att digitalisera sin verksamhet, öka effektiviteten och att hitta nya intäktskällor. Ericssons investeringar i innovation har möjliggjort för miljarder människor världen över att ta del av nyttan med telefoni och mobilt bredband. Ericssons aktier är noterade på börserna Nasdaq Stockholm och Nasdaq New York. www.ericsson.com