Vi ses väl på BAM?

BAM, Blekinge Arbetsmarknadsdag, är en årlig mötesplats för studenter och företag. Självklart är Combitech på plats för att knyta nya kontakter och utbyta erfarenheter. Kom och träffa oss!

Den 7 mars genomförs BAM. En mötesplats för studenter och företag som vuxit till en uppskattad arbetsmarknadsdag. Välkommen att träffa oss i vår monter och få höra mer om Combitechs rekryteringsbehov framåt.

Jobba med oss på Combitech

Combitech är ett oberoende teknikkonsultbolag och en del av försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. Vår bas finns i Norden och vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder. Vi erbjuder hög leveranskapacitet och ett brett utbud av spetskompetenser och koncept till kunder inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar.

Som combitechare bidrar du i vår och kundernas strävan att driva utveckling och skapa nya värden. I gengäld erbjuder vi dig att få utvecklas i en företagskultur som sätter människan före tekniken.

Information om BAM

Mer information om BAM finns på deras webbplats. Sidan innehåller inte så mycket information ännu men det finns kontaktinformation för dig som vill veta mer.