Totalförsvarsdagen 2021

Den 26 oktober samlar Combitech intressenter, kunder och samarbetspartners för att sätta fokus på återuppbyggnaden av totalförsvaret och belysa näringslivets roll. Välkommen!

Vi kommer att använda oss av scenarier och situationer för att skapa dialog och samverkan, vidare väcka reflektion och tankar. Mer om hur det går till berättar vi framöver. Planeringen är i full gång. Om det är möjligt, beroende på pandemin, så samlas vi live. Vi tittar också på möjligheten att delta digitalt.

Dagen vänder sig främst till dig som har en roll som innefattar beslut och/eller koordinering av uppgifter var syfte är att stärka Sveriges totalförsvar. Du kan arbeta inom näringslivet eller offentlig sektor. Du kan också vara sakkunning inom området, politiskt engagerad eller tillhöra en förening/organisation.

Combitech har tidigare arrangerat Totalförsvarsdagen två gånger, 2019 (fysiskt event) och 2020 (digitalt event med hänsyn till pandemin). 2021 blir den tredje gången. Praktiskt information

Datum: Tisdagen den 26 oktober 2021

Tid: 09.00-15.00 (tiden kan justeras)

Plats: Stockholm (lokal meddelas senare) och eventuellt digitalt

Anmälan: Anmäl dig här

Vänligen obeservera att vid anmälan och registrering sparar och behandlar Combitech dina uppgifter (namn, e-postadress och verksamhet). Syftet är att kunna bjuda in till och genomföra evenemanget. Combitech sparar också dina uppgifter för att kunna kontakta dig med kommunikation, nu och framåt. Läs mer om hur vi behandlar personlig data i vår Privacy Policy

Combitech - Din totalförsvarspartner

Med 70-års erfarenhet av metod- och teknikutveckling, såväl militärt som civilt, stödjer Combitech aktörer inom samhällsviktig verksamhet. Tillsammans bygger vi ett modernt totalförsvar. Läs mer.