Vi ses väl på Systemvetardagen?

Systemvetardagen vänder sig till studenter och företag som arbetar med IT på olika sätt. Självklart är Combitech på plats för att knyta nya kontakter och utbyta erfarenheter. Kom och träffa oss i vår monter!

Den 7 mars arrangeras Systemvetardagen av Näringslivssektionen från studentkåren DISK vid Stockholms universitet. En mötesplats för studenter som vuxit till en populär och välbesökt dag med IT-fokus. Välkommen att träffa oss i vår monter och få höra mer om Combitechs rekryteringsbehov framåt.

Jobba med oss på Combitech

Combitech är ett oberoende teknikkonsultbolag och en del av försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. Vår bas finns i Norden och vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder. Vi erbjuder hög leveranskapacitet och ett brett utbud av spetskompetenser och koncept till kunder inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar.

Som combitechare bidrar du i vår och kundernas strävan att driva utveckling och skapa nya värden. I gengäld erbjuder vi dig att få utvecklas i en företagskultur som sätter människan före tekniken.

Information om Systemvetardagen

Mer information om Systemvetardagen finns på deras webbplats.