Grafik: Mässan Lösningar för offentlig sektor

Lösningar för offentlig sektor 2022

Combitech deltar i mötesplatsen för alla som leder, utvecklar och effektiviserar offentliga verksamheter. Hoppas vi ses där!

IT, digitalisering och informationssäkerhet är högaktuella områden. Samtidigt som kraven på effektivitet ökar. Vi på Combitech vill hjälpa offentlig sektor hitta lösningar och tjänster som möter utmaningar som exempelvis budgetbegränsningar, samhällsförändringar och en växande, åldrande befolkning.

Under två dagar kopplar mässan ihop leverantörer med upphandlare, beslutsfattare, tjänstemän och förtroendevalda från kommuner, regioner och myndigheter. Combitech kommer presentera sina kunskaper och erfarenheter.

Besök våra demostationer

  • Smarta staden – Exempel på hur data, sensorer och integrationer skapar mervärde för medborgarna. Samtidigt som nya affärsmöjligheter skapas.
  • Distansmonitorering – Exempel på hur vårdtagare och vårdgivare kan samverka på distans. Här visar vi med en digital lösning hur distansvård kan fungera och hanteras på ett effektiv och säkert sätt.
  • Security Clearance Manager – Combitech Security Clearance Manager är ett system och en lösning för att hantera säkerhetsadministration för registerkontroll och hemliga uppgifter.

Läs mer om mässan.

Nyfiken på oss?

Läs mer om offentlig it.

Läs mer om cybersäkerhet.

Läs mer om hur vi arbetar inom totalförsvaret.