Kunskap och frukost

Varaktig utveckling En inspirationsföreläsning för dig som vill utforska fler sätt att skapa varaktig utveckling. Per-Erik och Peter beskriver förbättringsresans olika tillstånd och hur nivån på tillstånden påverkar hur högpresterande förutsättningarna blir för processer och medarbetare. De hämtar exempel från deras bok ”Ingenjören som ledare” och de vill även ge dig som lyssnar en del pärlor att ta med hem och börja jobba med direkt.

Välkommen att lyssna till Peter Björnholm. Förutom författare har Peter även titeln Mönsterbrytare – han är inne och jobbar i många organisationer med fokus på att stötta organisationer- och ledares utveckling, dessutom författare och föreläsare kring ämnen såsom systematiskt ledarskap och hur en mönsterbrytare göra skillnad för organisationer. 

Per-Erik Johansson, Senior advisor Lean, har jobbat många år inom Skandiakoncernen med uppdrag allt från tekniker till affärsområdeschef. Han har även varit  inom flera andra branscher. Han föreläser inom områden som underhåll, produktivitet och energieffektivisering.  

Även detta tillfälle kommer ge dig verktyg för att fortsätta din ledarskapsresa. Det du medvetet väljer att träna på idag kommer du att vara bättre på imorgon, och ännu bättre om ett år. Att träna ger resultat.

Denna träff är tillfälle 19 i ämnet Hållbart Ledarskap som Combitech erbjuder. Håll utkik, för vi tänker återkomma med fler tillfällen.

Varmt välkommen!

Information:
TID: 08.00-09.45 (Drop-in mingelfrukost 08.00-08.30)
AVGIFT: Kostnadsfritt
ANMÄLAN: Till linda.snall@combitech.com senast 2 juni 2023.

Ange ditt namn och vilket företag du kommer ifrån samt om du har någon matallergi. Antalet platser är begränsat. 

Meddela om du vill du vara med via Teams i stället så kommer en länk från Linda och vi beställer inte frukost till dig.