Kunskap och frukost

Med huvudtemat Hållbart Ledarskap ska vi denna gång prata om förändring- och förändringsledning som för många känns mer aktuellt än någonsin. Vi börjar med att reda ut några centrala utgångspunkter för förändringsledning och presenterar därefter ett verkligt förändringsprojekt hos en av Combitechs större kunder. Hur såg uppdraget ut, vad var utmaningarna, framgångsfaktorerna och vad blev resultatet – så här långt.

Ur innehållet:

  • Förändring eller förbättring
  • Ledarens betydelse för en lyckad förändring
  • Fem fallgropar vid förändring
  • Små steg ger stora förändringar 

Som alltid är vår förhoppning är att dela med oss av både verktyg och inspiration att vilja fortsätta utvecklas i sitt ledarskap. Denna gång lottar vi också ut ett par ”julklappar” för ännu mer ledarinspiration.  

Föreläsningen presenteras av två erfarna konsulter från Combitech:

Emil Bromander, specialist inom Digitalisering, User Experience och Design Thinking berättar om sina erfarenheter av förändringsledning på Göteborgs Energi

Svante Westerberg, organisation- och ledarskapskonsult visar några grundläggande begrepp med ursprung i modern forskning kring förändringsledning.     

Förändring är, som allt annat inom ledarskap, av människor för människor - som tillsammans skapar resultat. Kom ihåg; att höjden av dumhet är att göra som man alltid har gjort – och förvänta sig att något nytt ska hända.

Varmt välkommen! 

Anmälan

DATUM

Fredagen den 3 december 2021

TID

08.00-09.45 (Drop-in mingelfrukost 08.00-08.30)

PLATS

Handelskammaren Jönköping, Banarpsgatan 13 alternativt Teams-webbinar

AVGIFT

Kostnadsfritt

ANMÄLAN

Till linda.snall@combitech.com senast 30 november 2021.

Ange ditt namn och vilket företag du kommer ifrån samt om du har någon matallergi.

Antalet platser är begränsat.