LARM arbetsmarknadsmässa

LARM är Linköpings Tekniska Högskolas arbetsmarknadsmässa som arrangeras varje år i februari. Självklart är Combitech på plats för att knyta nya kontakter och utbyta erfarenheter. Kom och träffa oss i vår monter!

Den 12 februari genomförs LARM på Linköpings Tekniska Högskolas campus. En mötesplats för studenter som vuxit till en populär och välbesökt arbetsmarknadsdag. Välkommen att träffa oss i vår monter och få höra mer om Combitechs rekryteringsbehov framåt.

Jobba med oss på Combitech

Combitech är ett oberoende teknikkonsultbolag och en del av försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. Vår bas finns i Norden och vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder. Vi erbjuder hög leveranskapacitet och ett brett utbud av spetskompetenser och koncept till kunder inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar.

Som combitechare bidrar du i vår och kundernas strävan att driva utveckling och skapa nya värden. I gengäld erbjuder vi dig att få utvecklas i en företagskultur som sätter människan före tekniken.

Mer information om LARM finns på deras webbplats.