Vi expanderar och söker 10 nya konsulter inom Data Insights, BI och AI

Combitech jobbar med företag och myndigheter av varierande storlek inom många olika branscher, alla med olika behov och utmaningar. Här får du vara med och skapa samhällsnytta och göra ett meningsfullt arbete i utvecklingens absoluta framkant! Hos oss blir du en del av ett vasst team med högt i tak, där vi gemensamt hittar den bästa lösningen för kunden och levererar den. Då det råder stor variation på uppdragen finns det stor möjlighet för dig att jobba med det just du brinner för.

Din roll som konsult

Vi expanderar snabbt vår verksamhet inom Data Insights, Business Intelligence (BI), och Advanced Analytics (Machine Vision, Natural Language Processing, Predictive Maintenance, Optimization etc.) i hela landet.

Vi har expertteam inom dessa områden på olika orter, övriga resurser arbetar tillsammans med dessa på distans från valfritt Combitech-kontor. Vi jobbar tillsammans i team över hela landet och över olika kompetensområden. Ortsplacering har mindre betydelse då det mesta av vårt arbete sker på distans mot kund. För bästa gemenskap och kompetensnätverkande har vi återkommande träffar av olika slag.

Vi har idag en mix av resurskonsulting, åtagandeverksamhet och produkter/tjänster. Som exempel på vad vi arbetar med kan nämnas skapandet av nya digitala ekosystem inom hållbart resande och transporter, som vi själva använder oss av i vår strävan mot att bli Sveriges mest miljömedvetna konsultföretag 2022. Detta innebär att vi ska halvera vårt koldioxidutsläpp på 5 år, en tuff uppgift som kräver bra analyser och nya innovativa lösningar. Vi fick nyligen ett miljöpris från SJ som bekräftar att vi är på god väg.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech! 

Vad kan du tillföra?

För att passa in i teamet brinner du för nyskapande, har ett kreativt sinne och strävar efter att lära dig nytt. Konsultrollen ställer krav på hög social kompetens och affärsmannaskap. Då vårt uppdrag går ut på att skapa värde åt våra kunder är det viktigt att du har förmåga att se kundens perspektiv, sätta dig in i deras verksamheter och behov.

Du har troligen högskoleutbildning inom informatik eller systemvetenskap, eller har skaffat dig motsvarande kunskap på annat sätt. Du brinner för att skapa affärsnytta och mervärde för kunden och manövrerar dig enkelt i gränslandet mellan teknik och verksamhet.

Nedan följer en lista på några av de tekniker, metoder och verktyg vi arbetar med idag. Ingen kan allt men alla kan något, vi förväntar oss att du har erfarenhet inom ett eller flera av områdena nedan:

 • Qlik (Qlik Sense, QlikView, Qlik NPrinting, Extensions)
 • Microsoft (Power BI , SQL Server, SSAS, SSIS, SSRS, Power Shell, Azure Functions, Azure Data Lake, Azure Blob Storage, Azure SQL Server, Azure SQL DW, Azure Data Factory…)
 • Data Science, Data Engineering and Data Transformation (Python, R, Julia, Matlab, SAS, Spark, Scala, ETL, SSIS, Azure Data Factory, Azure Functions, …)
 • Information modelling (Data Vault, Kimball, Inmon, Data Lake)
 • DW Data Warehouse
 • Big Data (Hadoop, Spark, Data Lake, HDFS, Distributed parallelized data transformation, …)
 • Data Integration
 • Governance (Metadata, Master data, Process, Data Catalogue, …)
 • Data Quality
 • Self Service Solutions
 • Business development
 • AI Solutions (Machine Vision, NLP Natural Language Processing, Predictive Maintenance, Systems Optimization, Machine Learning, Deep Learning, Reinforced learning, …)
 • Internet of Things Analytics
 • Agile Methodologies
 • Requirement Management
 • ALM Application Lifecycle Management, ILM Information Lifecycle Management.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!