Verktygskonstruktör till Combitech Trollhättan

Har du ett stort intresse av teknik och drivs av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? Sök då tjänsten som konstruktör till vårt team i Trollhättan, där vi främst arbetar med Catia V5. Vi erbjuder utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Välkommen till Combitech! 

Din roll som konstruktör

Vi är total 140 medarbetare i Trollhättan och vårt kontor är placerat på Innovatum. Där erbjuder vi en kreativ arbetsmiljö och utmanande projekt. I Trollhättan arbetar vi med många stora företag som har spännande projekt inom flyg, försvars- och fordonsindustrin.

Som konstruktör hos oss har du alla möjligheter att utvecklas i den riktning du vill. För verktygskonstruktion har vi ett sammansvetsat team som arbetar för flygindustrin, vi hjälper varandra och delar ansvaret för leveranserna. I gruppen har vi lång erfarenhet av arbetet och vi har en av kunden utsedd funktion för att granska det arbete vi utför. I rollen är det viktigt att vara bekväm i att ha kontakt med de verkstäder där våra konstruktioner skall användas samt att ha en dialog med kollegor hos kund.

Vem är du?

Du har högskoleexamen med inriktning mot främst produktutveckling, produktion eller med erfarenhet av liknande arbeten. Vi söker både juniora och seniora personer. Vi arbetar främst med Catia V5.

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. Vi söker dig som är intresserad av nya möjligheter och har ett stort intresse av att utvecklas i din roll som konsult och ingenjör. För att trivas på Combitech tror vi att du är en öppen, kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!