Vassa team som vill jobba med inbyggda system

På Combitech arbetar vi i teknikens framkant. Vi digitaliserar bland annat gruvbranschen tillsammans med LKAB, ABB, Epiroc och AB Volvo. Med nyskapande samarbeten i digitala ekosystem skapar vi framtidens gruva som är koldioxidfri, digitaliserad och autonom. Vill du vara med på vår resa?

Din roll som mjukvaruutvecklare

Combitech är kompetensmässigt bland de största i Sverige när det gäller utveckling av inbyggda system. På vårt kontor i Västerås letar vi nu team med vassa mjukvaruutvecklare med erfarenhet av inbyggda system, som tillsammans vill jobba med spännande projekt inom fordonsbranschen med teknologi i yttersta framkant.

Våra anställda erbjuds stora möjligheter till utveckling av både sin tekniska kompetens och sitt yrkeskunnande. Tillsammans formar vi din framtid!

På Combitech strävar vi alltid efter att vidareutveckla våra medarbetare vi har forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte som är unika, liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. Vi ger er möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Våra medarbetare är vår största tillgång och vi ser till att ta hand om dem.

Vad kan du tillföra?

Vi söker team som trivs att jobba ihop, som sporrar varandra och som tillsammans skapar effekter större än varje individ för sig. Ni är civilingenjörer eller motsvarande. Ni känner er trygga i, och inspirerade av, att arbeta med utveckling eller arkitektur för inbyggda system samt hårdvarunära mjukvaruutveckling. Ni har arbetat med intelligenta inbyggda system och nätverk av kommunicerande enheter, eller har motsvarande erfarenhet och kompetens.
 

Vi söker er som kompletterar varandra som grupp, som inte är rädda för nya utmaningar, har en positiv inställning och tar egna initiativ. Ni har kundfokus och en professionell framtoning och driver gärna små och stora projekt. Ni stöttar och utmanar varandra på ett sätt som gör att ni växer som team.

Känner ni igen er i beskrivningen? Tveka inte att skicka in en kort presentation av er, vad ni som team har för styrkor och vad ni brinner för.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!