UX/UI Designer till Stockholm

Vi tror på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Därför söker vi dig som vill utmanas och utvecklas i en kultur där vi tillsammans arbetar för att skapa ett tryggare samhälle. Nyfikna på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som UX/UI designer

I rollen som UX designer kommer du att få arbeta i crossfunktionella team, där ni tillsammans arbetar för att uppnå era gemensamma målsättningar. Storleken på projekten kan variera beroende på uppdrag, och du kommer få möjlighet att vara del av såväl större som mindre projekt. Du förstår både affärsperspektivet såväl som slutanvändaren, det är lätt för dig att få en överblick för komplexa problem och att känna igen samt förutspå användarfall för dem. Du förstår hur design bidrar till en verksamhets affärsmål och har en ambition att förena dessa med bra användarupplevelser.


Vi tror att du har ett genuint intresse för UX och att du håller dig uppdaterad inom de senaste trenderna. Du har en god insikt i olika typer av forskningsmetoder och kan applicera dem i ditt arbete. Du kan informationsdesign, gestaltningslagar och användarpsykologi.

Combitech kan erbjuda spännande uppdrag i flera olika branscher, såsom försvarsindustri, telekom och fordonsindustri, där högteknologiska lösningar är en del av vardagen.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

Vem är du?

För att trivas i rollen som UX/UI designer på Combitech har du arbetat 2-5 år i rollen samt har ett stort intresse för användbarhet och gränssnitt. Vi ser gärna att du är intresserad av grafik och har en portfolio som du kan visa oss. I ryggsäcken har du en civil-eller högskoleingenjörsexamen med relevant inriktning inom UX design, HMI, interaktionsdesign eller liknande. Uppdragen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. För att trivas på Combitech tror vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Som konsult är du ambassadör för Combitech hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din personlighet.
 

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!