UX/UI designer till Combitech i Göteborg

Vi tror på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Därför söker vi dig som vill utmanas och utvecklas i en kultur där vi tillsammans arbetar för att skapa ett tryggare samhälle. Nyfikna på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som UX/UI designer

För att trivas på Combitech i rollen som UX designer är du en person som gillar att arbeta i team och ser vinningen i att arbeta cross-funktionellt för att uppnå ett gemensamt mål, i både stora och små projekt. Du förstår både affärsperspektivet såväl som slutanvändaren, det är lätt för dig att få en överblick för komplexa problem och att känna igen samt förutspå användarfall för dem. Du förstår hur design bidrar till en verksamhets affärsmål och har en ambition att förena dessa med bra användarupplevelser.


Vi tror att du har ett genuint intresse för UX och att du håller dig uppdaterad inom de senaste trenderna. Du har en god insikt i olika typer av forskningsmetoder och kan applicera dem i ditt arbete. Du kan informationsdesign, gestaltningslagar och användarpsykologi. Det faller sig naturligt för dig att estimera och prioritera din tid i projekt för att klara av att möta deadlines.

Combitech kan erbjuda spännande uppdrag i flera olika branscher; försvar, rymd, fordon och telekom. Vårt kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar cirka 300 medarbetare. Vi ser fram emot att träffa just dig! 

Vad kan du tillföra?

För att trivas i rollen som UX/UI designer på Combitech har du arbetat 2-5 år i rollen samt har ett stort intresse för användbarhet och gränssnitt. Vi ser gärna att du är intresserad av grafik och har en portfolio som du kan visa oss. I ryggsäcken har du en civil-eller högskoleingenjörsexamen med relevant inriktning inom UX design, HMI, interaktionsdesign eller liknande. Uppdragen förutsätter goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift, det är också meriterande om du behärskar svenska i tal och skrift.

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. För att trivas på Combitech tror vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Som konsult är du ambassadör för Combitech hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din personlighet.
 
Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Vi går på semester i juli och urval kommer ske i början på augusti. Välkommen till Combitech! 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security, 5G-utveckling samt morgondagens rymdelektronik. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!