Utvecklare Fullstack och Cloud till Combitech i Stockholm

Combitech Stockholm är inne i en expansiv fas och söker nu dig med erfarenhet och intresse av mjukvaruutveckling på bred front. Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta i varierande uppdrag inom olika branscher. Exempelvis finns det möjligheter för spännande uppdrag inom telekom, medtech samt framtidens flyg– och fordonsindustri. I konsultrollen får du möjlighet att jobba i projekt i det område som intresserar just dig!

Din roll som utvecklare

Samlar du på språk i CV:t eller bara gillar att utforska ny teknik? Då har du kommit rätt! Några av våra kunder breddar sin portfolio och behöver innovativa utvecklare som vågar gå utanför sin komfortzon och testa nya vägar.

I rollen som utvecklare kan du bland annat jobba med att utveckla nya smarta lösningar inom AI som kan resultera i träffsäkra säkerhetsfunktioner. I projekten har du nära samarbete med andra utvecklare, arkitekter, kravställare och testare. Oavsett om du sitter i våra inhouse-team eller hos kund möts du av en agil kultur där du får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar.

Combitech erbjuder spännande uppdrag i Stockholmsområdet tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen men även personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som vill jobba med att utveckla i en kreativ miljö där du får möjlighet att tänka utanför boxen. Vi tror att du har en teknisk utbildning i grunden i kombination med några års arbetslivserfarenhet. Har du tidigare erfarenhet av någon molnplattform är det meriterande.

Vi ser gärna att du behärskar några av följande språk: F#, Java, C++, Julia, Scala, Rust, JavaScript, TypeScript, Clojure, Haskell, Ruby, Python, Go, Elixir, Erlang, Swift, Lua, Kotlin eller Dart.

Kan du andra språk som inte är omnämnda?  Kul! Lyft även dessa din ansökan.

Du känner dig bekväm och vill fortsätta utvecklas inom flera delar ac utvecklingsprocessen samt att du trivs med den agila arbetsmetodiken.

Det är meriterande om du har erfarenhet av K8 (Kubernetes), nätverk, ML/AI, Linux, IT-säkerhet (OWASP, Cloud Security mm), eller bara ett starkt intresse att lära dig några av dessa områden.

Skulle du sakna något av ovanstående nämnd kompetens så erbjuder vi möjligheter till ett brett utbud av kurser både internt och externt. Hos oss är din ambition och viljan att utvecklas det primära där vi skapar förutsättningarna och möjligheterna tillsammans.

Som konsult är det viktigt att du är lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.  

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga! 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!