Utvecklare Backend/fullstack till Combitech i Stockholm

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som utvecklare

Som utvecklare hos oss får du möjlighet att arbeta i varierande uppdrag inom olika branscher. Exempelvis finns det möjligheter för spännande uppdrag inom telekom, medtech samt framtidens flyg– och fordonsindustrin. I konsultrollen får du möjlighet att jobba i projekt i det område som intresserar just dig!

I projekten har du nära samarbete med andra utvecklare, kravställare och testare. Oavsett om du sitter i våra inhouse-team eller hos kund möts du av en agil kultur där du får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar. Som utvecklare hos oss kommer du ha en omväxlande roll med stora möjligheter att vara med och forma ditt arbete.

Du kommer att ingå i ett härligt nystartat konsultteam som gillar att ha roligt på jobbet och dela med oss av vår kunskap och erfarenhet. Vi jobbar alla inom IT-området i roller som exempelvis fullstack-utvecklare, arkitekter och tekniska testare.

Combitech erbjuder spännande uppdrag i Stockholmsområdet, tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen men även personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra.

Vem är du?

Vi söker dig som är en genuint passionerad utvecklare som är svår att slita ifrån skärmen innan din kod har nått perfektion Vi tror att du har en teknisk utbildning i grunden och har jobbat några år med  .NET/C#  eller Java. Du får gärna ha utvecklat både frontend och backend. Du känner dig bekväm med och har god förståelse för utvecklingsprocessen och den agila arbetsmetodiken. Det är även meriterande om du jobbat med frontend ramverk (ex. Angular, React eller Vue.js) och cloud-plattformar så som AWS/Azure/Google cloud eller CI/CD.

Skulle du sakna något av ovanstående nämnd kompetens så erbjuder vi möjligheter till ett brett utbud av kurser både internt och externt. Hos oss är din ambition och viljan att utvecklas det primära där vi skapar förutsättningarna och möjligheterna tillsammans.

Som konsult är det viktigt att du är lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din  omgivning, både kollegor och kunder. 

 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!