Utbildare inom försvar till Combitech i Malmö och Linköping

Vill du jobba med människor? Vill du jobba med utbildning inom försvarssegmentet? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

VAD VI ERBJUDER  

På Combitech satsar vi på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Det gör vi bland annat genom att satsa på din kompetensutveckling, göra det lätt för dig att kombinera jobbet med vardagen och andra schysta förmåner.

I rollen som utbildare använder du dina pedagogiska färdigheter i kombination med erfarenhet från arbete som ingenjör eller liknande gärna inom ILS, Integrated Logistics Support eller annan erfarenhet från försvarsområdet. Meriterande är praktiskt erfarenhet från Industri, Försvarsmakten eller FMV.

Genom ditt bidrag, hoppas vi kunna förse våra kunder med fler kunniga och välutbildade systemingenjörer.

VAD ROLLEN INNEBÄR 

I din roll som utbildare är du en viktig länk mellan utvecklare och konstruktörer av en produkt eller system och dess slutanvändare. Som utbildare inom försvar ingår du i ILS-organisationen och arbetar med metodutveckling av ILS och underhållsteknik, framtagning av utbildningsmaterial och är lärare.

Arbetet sker både i grupp och enskilt i uppdrag på plats hos kund eller i våra in-houseuppdrag. Rollen innebär mycket kontakt och samarbete med kollegor och konstruktörer, utbildare samt produktspecialister hos våra kunder inom försvar.

  

VAD VI SÖKER 

För att lyckas i rollen, tror vi att du älskar att arbeta med människor!

Som person är du lösningsorienterad och strukturerad, samt kan organisera ditt arbete för att kunna utföra det så effektivt som möjligt. Du bidrar med driv, engagemang och en hög ambitionsnivå. Du har ett intresse av att utveckla området utbildning framåt genom att utarbeta metodik och processer samt hålla i utbildningar. Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift.

Vi tror att du har studerat på försvarshögskolan eller teknik på högskolenivå inom exempelvis elektronik, maskin, annat relevant teknikområde eller har motsvarande erfarenhet genom flera års erfarenhet av att arbeta med tex underhållsteknik.  

Har du tidigare arbetat med underhållsteknik eller med försvarsdokumentation är det starkt meriterande.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!