Testutvecklare till Combitech i Västerås/Eskilstuna

Nu söker vi dig som vill arbeta med automation av testning. Vi tror på framtiden och jobbar för att skapa hållbar nytta för människor, företag och samhället. Som konsulter växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Allt för att bidra till en bättre och tryggare värld. Utveckling som gör skillnad. Vill du vara med på vår resa? 

Din roll som Testutvecklare 

Som testutvecklare hos oss får du möjligheten att arbeta i varierande uppdrag inom olika branscher. Våra kunder verkar inom många olika branscher, från flyg, gruv och telekom till fordon och allt där emellan.

Som testutvecklare kommer du att jobba i team med kundernas egenutvecklade produkter. Du får ofta vara delaktig i flera delar av utvecklingsprocessen exempelvis planeringsfas, förstudier, skriva kod för testning samt sluttester. För att försäkra ett så lyckat projekt som möjligt arbetar du tätt med kravställare och teamledare.

Hos oss på Combitech får du en unik möjlighet att vidareutveckla din kunskap och erfarenhet då kompetensutveckling är en viktig del av vår verksamhet. Vi tror att människor som får utvecklas både inom sina specialistområden och på det personliga planet trivs och presterar bra på jobbet, därför erbjuder vi många olika sorters utbildningar. Tillsammans formar vi din framtid!

Vem är du? 

Vi söker dig, med teknisk utbildning, minst högskolenivå, som har ett stort intresse för och arbetslivserfarenhet inom utveckling av programvara med fokus på verifiering, kravgranskning, testmetodik och automatisering av test. Har du även erfarenhet av programmering, C/C++, C# eller .NET är det meriterande. Erfarenhet från agile utveckling (Scrum, Kanban) är meriterande samt om du har någon form av certifiering inom testområdet.

Om du är en person som gillar nya, spännande utmaningar kommer du att trivas som konsult på Combitech. För att trivas i rollen som testutvecklare söker vi dig som är noggrann, gillar att ta egna initiativ och trivs med att samarbeta i team med andra.  Då många av våra kunder har utvecklingsteam i olika delar av världen är en god kommunikativ förmåga viktig, både på engelska och svenska.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad 

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!