Testmiljöutvecklare inom 5G till Combitech i Göteborg

Combitech i Göteborg söker testmiljöutvecklare inom 5G. I rollen får du möjlighet att vara med på resan att utveckla test och labbmiljön som används för integration av 5G på systemnivå. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant, med projekt inom digitalisering, cloud, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Intressen som scriptning och programmering i kombination med DevOps intresse är önskvärt för rollen. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som testmiljöutvecklare inom 5G

Vi är ett team som ansvarar för testmiljön och labbmiljön för det 5G system som utvecklas i ”inhouse” projekt på Combitech. Uppgifterna innefattar att utveckla test och labbmiljön som används för integration av 5G på systemnivå. Arbetsuppgifterna kräver tät kontakt med systemutvecklare för att säkerställa att test och labbmiljön stödjer de 5G funktioner och HW configurationer som är under utveckling. Huvuduppgifter är att automatisera och visualisera test och labbmiljön, för dessa uppgifter behövs stort intresse för scriptning och programmering. Vi använder Bash, Python, Javascript och Java. Ytterligare uppgifter är att configurera labbet med nödvändig HW och SW så att testmiljöerna uppfyller kraven från systemutvecklarna.

Rollen är bred och har stora möjligheter till kompetensutveckling och succesivt ökat ansvar inom ansvarsområdet.

Vem är du?

Vi söker dig som är kreativ och har intresse för test och labb för att säkerställa effektiv testning av komplexa system. Du har stort teknikintresse och vilja att lära dig metoder och verktyg som effektiviserar test och labbmiljöer för kommunikationssystem. Du trivs med att vara en lagspelare i ett effektivt team som hjälper systemutvecklarna och slutkunderna med att säkerställa god kvalitet i de levererade systemen.

Lämplig utbildningsprofil är Civilingenjör eller Högskoleingenjör med inriktning i Elektro, Teknisk Fysik, Datateknik eller Mekatronik eller annan Civilingenjör/Universitetsutbildning med inriktning inom Telecom, Nätverk och Kommunikationsteknik. Kunskap och intresse i programmering i Java, JavaScript och Python är meriterande. Vi välkomnar både erfarna ingenjörer och ingenjörer som är i början av sin karriär.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga! '

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!