Testledare till Combitech i Stockholm

Vill du få möjligheten att arbeta som testledare i ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag, i en roll där du utmanas och utvecklas? Då har du kommit helt rätt. Combitech är inne i en otroligt spännande fas, vi har en stor efterfrågan från våra kunder och vi arbetar i några av Sveriges roligaste projekt som du nu har en möjlighet att bli en del av.

DIN ROLL SOM TESTLEDARE

I rollen som testledare kommer du att ta ledningen i att säkerställa att våra mjukvaruprojekt uppfyller högsta kvalitetsstandarder. Som testledare kommer du att ansvara för planering, organisering och övervakning av testprocessen och teamet samt för utveckling och genomförande av teststrategier. Dina ansvarsområden kommer vara ledning och koordinering av testteamet, utveckling av teststrategier och testplaner, övervakning av testprocessen och kvalitetssäkring samt identifiering och rapportering av testproblem.

En viktig del för att lyckas I rollen och för att förbättra produktkvalitet är ett nära och gott samarbete med utvecklingsteamet. Det är även viktigt att jobba med utvärdering och implementering av testverktyg och tekniker.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning samt erfarenhet av mjukvarutestning och testledning. Du bör ha en bred förståelse för processen kring mjukvaruutveckling och även en kunskap inom testautomatisering och testverktyg. Som person ser vi att du har en god problemlösningsförmåga samt en förmåga att leda och motivera testteamet. Eftersom detta är ledarroll är även kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga viktigt för att lyckas.

Tjänsten som testare ställer höga krav på integritet, omdöme samt att kunna arbeta strukturerat. Du måste därför vara bra på att planera och organisera ditt arbete, samt ha förmågan och viljan att aktivt utveckla verksamheten. Att leverera med kvalitet och i tid är en självklarhet för dig vilket innebär att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker efter sista ansökningsdatum pga semester. Vi ser fram emot din ansökan! 

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!