Testingenjör inom inbyggda system

Är du en testingenjör med inriktning mot inbyggda system? Combitech i Stockholm utökar sitt team och letar testingenjörer som vill bli en del av vår verksamhet.

Din roll som testingenjör

I rollen kommer du att arbeta med mjukvarutest mot produkter såsom; självkörande fordon, stridsflygplan, verkstadsutrustning eller utrustning på fartyg. Inriktningen är mot inbyggda system och vi ser därför att du har erfarenhet av detta.

Du kommer jobba tätt tillsammans med utvecklare i agila team. Beroende på dina tidigare erfarenheter finns även möjlighet att agera som testledare i projekt.

Combitech erbjuder spännande uppdrag i Stockholmsområdet tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen men även personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra.

Som testingenjör hos oss kommer du att ha en omväxlande roll med stora möjligheter att vara med och forma ditt arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom testutveckling inriktat mot inbyggda system. Du har erfarenhet  av att göra automatiska tester samt gärna erfarenhet av att jobba i Linuxmiljöer. Har du erfarenhet av Java är det en stor merit då många av våra kunder bygger sina testramverk i detta språk. Projekten drivs på agilt sätt och vi ser gärna att du har erfarenhet av detta arbetssätt. Har du tescertifieringar är även det en stor merit.

Som konsult är det viktigt att du är öppen och lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder. Du är nyfiken och driven samt har en ambition att kontinuerligt utveckla dina kunskaper och hitta nya vägar för att uppnå dina mål. Du är en lösningsorienterad och genuint teknikintresserad utvecklare.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.  
 

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga! 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!