Testingenjör inom inbyggda system

Din roll som testingenjör

I rollen kommer du att arbeta med mjukvarutest mot produkter såsom självkörande fordon, stridsflygplan verkstadsutrustning  eller utrustning på fartyg. Inriktningen är mot inbyggda system och vi ser därför att du har erfarenhet eller intresse av detta.

Du kommer jobba tätt tillsamman med utvecklare i agila team och beroende på dina tidigare erfarenheter finns det även möjlighet att agera som testledare i projekt.

Combitech erbjuder spännande uppdrag i Stockholmsområdet tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen men även personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra.

Som testingenjör hos oss kommer du att ha en omväxlande roll med stora möjligheter att vara med och forma ditt arbete.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom mjukvarutestning inriktat mot inbyggda system.

Du har tex erfarenhet  av att göra automatiska test i Python samt gärna Linuxerfarenet. Har du Java erfarenhet är det en stor merit då vissa av våra kunder bygger sina testramverk i detta. Projekten drivs på agilt sätt och vi ser gärna att du har erfarenhet av detta arbetssätt. Har du tescertifieringar är även det en stor merit.

Som konsult är det viktigt att du är öppen och lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder. Du är nyfiken och driven samt har en ambition att kontinuerligt utveckla dina kunskaper och hitta nya vägar för att uppnå dina mål. Du är en lösningsorienterad och genuint teknikintresserad utvecklare.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!