Testingenjör inom inbyggda system till Combitech i Stockholm

Lockas du av att jobba med hårdvarunära mjukvarutest av produkter som ingår i t.ex. självkörande fordon, stridsflygplan verkstadsutrustning eller fartygssystem? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig! Med samarbete och kompetensutveckling skapar vi tillsammans ett inkluderande klimat där du som konsult är med och bidrar till Combitechs och kundernas utveckling. 

 

Din roll som testingenjör 

I rollen som testingenjör kan du arbeta med utveckling av automatiska mjukvarutest, utföra manuella tester av produkter genom att följa testspecifikationer eller att arbeta med HIL-riggar och även att utveckla testramverk. Vissa uppdrag består av att sätta upp testsystem, både hårdvaru- och mjukvarumässigt eller att ta fram testspecifikatiner hur en produkt skall testas.  

Uppdragen kan variera mellan att du är ansvarig testare i ett utvecklingsteam, där du jobbar tätt tillsammans med utvecklare, projektledare etc. Uppdragen kan även innebära att du jobbar tillsammans med andra testare i större projekt. Projekten drivs på ett agilt sätt.  

Rollen som testingenjör finns inom ett av Combitechs affärsområden som heter Design och IT. Enheten består av cirka 60 kollegor, en blandning av både juniora och seniora ingenjörer med olika bakgrunder. 

 

Vem är du? 

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör och har erfarenhet av testning av inbyggda system på delniåv eller på större systemmivå. Du har gärna erfarenhet av något scriptspråk som t.ex. Python, eller viljan att lära dig detHar du jobbat som utvecklare i exempelvis C++ eller VHDL, ser vi det som meriterande då många kunder vill inkludera testförmågan tidigt i utvecklingsskedet av kodmassan. Har du erfarenhet av att jobba med testsystem baserat på Linux eller har tescertifieringar är även det meriterande.   

Du har förmåga att arbeta självständigt som testare i utvecklingsteam och är inte rädd för att själv söka upp information inom kundens organisation för att lyckas med ditt uppdrag. Som person är du öppen och lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din omgivning och snabbt kunna anpassa dig till nya arbetsgrupper. Du är nyfiken och driven samt har en ambition att kontinuerligt utveckla dina kunskaper och hitta nya vägar för att uppnå dina mål. Du drivs både av att dela med dig av dina erfarenheter och att ta del av andras kunskap för att utveckla så väl dig själv som dina kollegor. Som testingenjör hos oss kommer du ha en omväxlande roll med stora möjligheter att vara med och forma ditt arbete.  

 

Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess kommer det att krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.  

  

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

 

 

Kom och gör skillnad  

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!