Testautomatiserare till Combitech i Stockholm 

Just nu söker vi på Combitech en teknisk testare med placering i Stockholm. Som medarbetare hos oss får du vara med och bidra till ett bättre samhälle samtidigt som du får möjlighet att bredda din yrkeskompetens. Har du tidigare erfarenhet av automatiserade plattformar, DevOps samt olika testramverk och tekniker - Då kan det vara dig vi letar efter! 

 

Din roll som Testare 

Som teknisk testare på Combitech kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av att arbeta i olika testmiljöer och arbeta med strategiskt viktiga IT-projekt hos våra kunder. Exempelvis finns det möjligheter för spännande uppdrag inom telekom, medtech samt flyg– och fordonsindustrin.

 

Som testare hos oss spänner uppdragen inom områden så som testdriven utveckling, testautomatisering och testleding. Att kvalitetssäkra och utvärdera tester för att ständigt förbättra dem, säkerställa kvaliteten på leveranserna, testa, analysera, felsöka och föreslå åtgärder och förbättra och uppgradera funktionalitet kan också ingå i dina arbetsuppgifter.  

Vi välkomnar dig till ett nystartat konsult-team med hög laganda som hjälps åt med de utmaningar som uppstår i verksamheten. 

 

  

Vem är du? 

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för test och testautomation. Det är viktigt att du ser till att ligga steget före och arbetar proaktivt för att minimera risker. Du har erfarenhet av automatiserade plattformar, agilt arbete och testmiljöer och är en person som är säker och tydlig i din kommunikation.  

Vi söker dig som är civil-/högskoleingenjör eller har liknande relevant utbildning med arbetslivserfarenhet inom test & systemutveckling. Vi erbjuder möjlighet till certifiering inom testområdet, men det är meriterande om du redan innehar certifieringar så som ISTQB. 

Du har goda kunskaper i både engelska och svenska i såväl tal som skrift. 

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

  

Kom och gör skillnad 

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!