Testare till Combitech i Växjö

Vi på Combitech, ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag, jobbar för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld med hjälp av teknologi och innovation. Vi söker nu en erfaren testare till ett av våra utvecklingsteam som jobbar med mjukvara för informationsförsörjning av Försvarsmaktens ledningsstödsystem. Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter i ett expansivt uppdrag. Hos oss på Combitech får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrat både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

 

  

Din roll som Testare 

I rollen som testare jobbar du nära utvecklare och produktägare i utvecklingsteamet. Du jobbar med manuella funktionstester och tar ansvar över att verifiera att utvecklad funktionalitet uppfyller definierade krav. Du planerar och ansvarar för systemtest/regressionstest av större områden i produkten och rapporterar buggar för identifierade problem och brister. Kvalité är viktigt i vårt uppdrag och som testare kommer du vara med och utveckla testprocessen för att kontinuerligt förbättra kvalitén för våra produkter. Hos oss är det viktigt att du är flexibel och gillar att lära dig nya saker.

 

Som testare ingår du i ett drivet utvecklingsteam som har ett tight samarbete och ett agilt arbetssätt. Du har en roll inom uppdraget Ledinfo SE som har en lång historia inom Combitech och uppdraget sysselsätter idag ca 30 personer. Här ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling och utrymme för eget ansvar.

 

 

Vem är du? 

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som testare inom mjukvaruutveckling. Du har jobbat med ärendehanteringssystem, agila processer samt har en bra teknisk förståelse för mjukvaruutveckling och databaser. Att leverera med kvalité är viktigt för dig, du är bra på att planera och strukturera ditt arbete och du gillar problemlösning.

 

Det är meriterande om du har jobbat mot eller för Försvarsmakten, har erfarenhet av automattester och/eller har kunskap om programmering.

 

Vi tror att du är en ansvarstagande person som har förmåga att jobba självständigt men som samtidigt gärna tar kontakt med andra personer i organisationen för att driva ditt arbete framåt. Som person är du ödmjuk och gillar att jobba i ett team. Du tar dig dig an nya utmaningar och delar gärna kunskap till kollegor.

 

Om försvarssekretess: 
Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! 

 

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!