Teknisk projektledare

På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska stimuleras i ditt uppdrag. Bidra med energi i ditt team. Utveckla din kompetens. Känna trygghet i din anställning. Och uppleva balans i livet. Allt detta gör Combitech unikt. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.   

 

Din roll som teknisk projektledare  

Combitech i Örnsköldsvik och Umeå vill utöka sina team med tekniska projektledare. I det dagliga arbetet är du proaktiv samt är med och bidrar till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla. Du kommer ha det tekniska ansvaret i komplexa projekt med avancerade produkter. Som Teknisk Projektledare så är du ytterst ansvarig för uppsatta mål för ekonomi, tid och kvalité i projekten. Du kommer ha ett stort kontaktnät inom flera olika kompetensområden, såsom konstruktion, produktion, provning, beräkning, inköp, ILS- underhåll/reservdelar, projektledare, linjechefer samt olika kundkontakter. 

 

 

Vad kan du tillföra?

Som person bör du vara kommunikativ, kunna ta egna initiativ, planera och prioritera. Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Förmågan att leda genom andra och erfarenhet av att hantera risker och möjligheter. Du har relevant högskoleutbildning och minst 7-10 års arbetslivserfarenhet. Du bör ha kunskap och erfarenhet från att projektleda inom fordon, försvar- eller övrig industri 

 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Vi går på semester i juli och urval kommer ske i början på augusti. Välkommen till Combitech!   

 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. 

  

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. 

  

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security, 5G-utveckling samt morgondagens rymdelektronik. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!