Teknisk projektledare till Combitech i Stockholm

Vi på Combitech i Stockholm söker tekniska projektledare till uppdrag inom fordonsutveckling och försvarsindusti med kompetens inom exempelvis konstruktion, produktion och provning. Våra kunder har behov inom dessa områden och därför ser vi fram emot att förstärka vårt team med ytterligare kollegor inom teknisk projektledning.


Din roll som projektledare

Som teknisk projektledare bär du ansvaret att driva igenom de projekt eller uppdrag som du jobbar i och säkerställa att de uppställda krav på kvalitét, tid och kostnad uppnås. Uppdragen spänner över ett brett fält både med avseende på komplexitet och storlek. Typiska uppdrag kan vara industrialisering av produktkoncept, tekniska utvecklingsprojekt eller koordinerade testverksamheter.

Hos Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Du kommer att ingå i ett team med varierande erfarenhet inom mekanikutveckling och projektledning. På Combitech har vi regelbundna kursveckor med inriktning på personlig utveckling där du, utöver utbildning, får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar. Vi kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och möjligheten att vara del av utvecklingsprocessen av unika och högteknologiska produkter.

För vissa av uppdragen kan möjlighet att sitta på Combitechs kontor i Alvik finnas.
 

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning samt en dokumenterad fordonsindustri- eller försvarsindustrierfarenhet. Du skall ha ett starkt intresse att leda och koordinera människor. Det är viktigt att du har en förmåga att självständigt kunna prioritera och driva frågor framåt i ditt dagliga arbete samt en god förmåga att kommunicera med olika personer inom teknikområdet.

Du är van vid att arbeta strukturerat och kommunikativt med din projektgrupp. Du trivs i en dynamisk miljö där du kan komma att hantera flera parallella projekt samtidigt som du är lyhörd och ödmjuk mot kundens behov. Att skapa goda relationer samt söka information och nya kontaktvägar i en organisation ser du som en naturlig del i rollen som projektledare.

För tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av produktionsteknik och montering, konstruktion eller MBD.

Vi söker både juniora kandidater med något/några års erfarenhet samt mycket erfarna kandidater för de tyngre uppdragen. Önskvärt är att du har kunskap inom någon eller några etablerade projektstyrningsmodeller.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!