Teknisk projektledare till Combitech i Göteborg

På Combitech vill vi att du i din vardag ska göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar personlig och professionell utveckling samt värnar trygghet och balans i livet.

Din roll som Teknisk projektledare

Är du intresserad av projektledning, teamledning eller koordinering? Är du dessutom intresserad av teknik och IT? Hos oss på Combitech arbetar du som konsult nära våra kunder i deras dagliga verksamhet.

Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragens karaktär och längd varierar. Du kommer ingå i ett team av kollegor som tillsammans bidrar till att öka konkurrenskraften hos våra kunder. Vi hjälper kunderna att växa genom att införa och tillämpa de bästa metoderna och arbetssätten som finns tillgängliga på marknaden för att uppnå ökad effektivitet.

Vem är du?

Vi söker dig med en utbildningsbakgrund som högskole- eller civilingenjör inom projektledning, teknisk ledning och/eller mjukvara. Du har erfarenhet av projektledning eller teamledning i någon form och/eller att du har arbetat några år med mjukvara. Erfarenhet av ett agilt arbetssätt är meriterande då många av våra uppdrag sker i team.

Vi söker dig som vill göra skillnad och har lätt för att samarbeta och hjälpa till där det behövs. Du utmanas av uppgifter där din förmåga att lyssna, samarbeta och kommunicera sätts på prov. Som person är du positiv, nyfiken, energifull och flexibel. Du tycker om och har erfarenhet av att leda andra personer samt är van vid att presentera och rapportera dina resultat. Du har en öppen personlighet och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
 

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

___________________________________________________________________________