Teknikkonsulter inom produktinformation till Combitech Östergötland

Vårt team av teknikkonsulter inom produktinformation söker nu fler personer till teamet för start under hösten. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med teknisk produktinformation. Kanske är du nyexad eller har en bakgrund inom området? Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Välkommen med din ansökan!

DIN ROLL SOM TEKNIKINFORMATÖR

Combitech är drivande inom utvecklingen av området teknikinformation och söker dig som är redo för en ny utmaning och vill utvecklas i ett spännande yrke.

Vi inleder med en anpassad introduktionsperiod antingen ute hos någon av våra kunder eller inom ett internt uppdrag. Parallellt med uppdraget genomför du internutbildning inom området teknikinformation. Du kommer efter introduktionsperioden att arbeta som konsult hos eller för någon av våra kunder i regionen eller ute i landet.

Som teknikinformatör hos oss på Combitech kommer du arbeta med att producera teknisk produktinformation så som exempelvis reservdelskataloger, instruktionsböcker, användarmanualer. Våra kunder finns inom både försvar, försvarsindustri, industri, fordon och telekom. Beroende på uppdrag genomförs arbetet antingen på plats hos kund eller från vårt kontor i Linköping eller Norrköping.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen inom exempelvis maskin, mekanik eller elektronik eller annan lämplig utbildning eller motsvarande bakgrund.

God språklig och pedagogisk förmåga är en förutsättning samt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver ha intresse för hur olika produkter fungerar och en förmåga att effektivt samla information och sätta dig in i dess funktion, uppbyggnad och dess samverkan med andra produkter.

För oss är din personlighet en väldigt viktig del av din totala kompetens. Vi söker dig som är intresserad av och vill lära dig ett nytt område för att därefter fortsätta växa och utvecklas som teknikinformatör. För att trivas hos oss tror vi att du har en positiv inställning och en förmåga att se möjligheter. Du är engagerad, utåtriktad samt bra på att samspela och kommunicera i ditt dagliga arbete. Förutom detta är du organiserad och van vid att arbeta strukturerat och noggrant.

Rollen kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom & gör skillnad 

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.   

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga! 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!