Teknikkonsulter - till Combitech i Jönköping

Jönköping växer och vi är ett glatt gäng som vill stärka upp med fler härliga personer! Vi är alltifrån elektronikingenjörer till kravanalytiker. Vi samverkar med andra kontor inom olika kompetensområden så du kommer ha möjlighet att både sitta ute hos våra kunder men också att jobba med arbetspaket från våra kunder, där vi bygger starka team inom främst produktutveckling! Vi jobbar mycket med kunskapsutbyten och kompetensutveckling, så det finns rum för dig att lära dig nya saker och utvecklas, såväl på det tekniska planet som det konsultmässiga.

Din roll som Teknikkonsult hos Combitech

Combitech, med kunder inom bland annat industri, försvarsindustri och offentlig verksamhet, växer i Jönköping. Till Jönköpings-teamet söker vi bland annat:

 • Devop ingenjör – utveckla i Azure DevOps och Git
 • Testutvecklare – verifiera test i labmiljö
 • Embeddedutvecklare
 • Elektronikingenjör
 • IT-arkitekt
 • Systemutvecklare
 • Kravanalytiker
 • Systemingenjör
 • Projektledare
 • Testare
 • Rådgivare inom krisberedskap och civilförsvar

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har erfarenhet av någon av ovan nämnda roller. Som person är du engagerad, driven, samt bra på att samarbeta och bygga relationer. Du har god språklig förmåga och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Rollerna nämnda ovan kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Vi tar semester i juli och påbörjar rekryteringsprocessen i augusti. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!