Teknikinformatörer till Combitech i Stockholm

Combitech i Stockholm söker teknikinformatörer som vill ta nästa steg och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Som konsult hos Combitech får du möjlighet att, tillsammans med våra branschledande kunder driva utvecklingsarbetet av teknisk produktinformation och digitala lösningar framåt. På köpet erbjuder vi branchens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor.

Din roll som teknikinformatör 

I din roll som teknikinformatör är du länken mellan utvecklare och konstruktörer av en produkt och dess slutanvändare. Rollen innebär framtagning, uppdatering och komplettering av teknisk produktinformation, i nära samarbete med teknisk expertis och med hjälp av moderna lösningar. 

 

I uppdragen sker arbetet både i grupp och enskilt, antingen på plats hos kund eller från vårt kontor i Alvik. Din bas kommer att vara Stockholm med uppdrag primärt i regionen, men hybridarbete mot kunder i övriga delar av landet kan bli aktuellt. Våra kunder finns främst inom försvar, försvarsindustrin, fordonsindustrin, medicinteknik och annan högteknologisk industri. 

Vem är du? 

Du har en passion för teknik och en ingenjörsutbildning inom exempelvis elektronik, maskin, mekatronik, data eller annat relevant teknikområde. Meriterande är om du har arbetat som teknikinformatör i några år och har praktisk erfarenhet av standarder som S1000D, ASD-STE eller maskindirektivet. Om du har en bakgrund från försvar eller försvarsindustrin, speciellt inom ILS-området, ser vi det som en spännande tillgång. 

 

Som person är du lösningsorienterad och driven samt organiserar ditt arbete effektivt. Du bidrar med engagemang och en hög ambitionsnivå. Du trivs med att samarbeta och att skapa nya kontakter, är kommunikativ och lyhörd. Dessutom har du utmärkt språklig förmåga på både svenska och engelska i tal och skrift. 

Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!


Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!