Teknikinformatör inom teknisk anläggningsinformation

Just nu söker vi på Combitech en teknikinformatör med placering i Stockholm. Som medarbetare hos oss får du vara med och bidra till ett bättre samhälle samtidigt som du får möjlighet att bredda din yrkeskompetens. Arbetar du idag som t ex processingenjör, drifttekniker eller underhållstekniker inom process- eller anläggningsindustrin, eller har du idag en roll som teknikinformatör inom teknisk anläggningsinformation? Då kan det vara dig vi letar efter!

 

Din roll som teknikinformatör

Som teknikinformatör på Combitech tar du dig an utmaningen att kvalitetssäkra och effektivisera hanteringen av teknisk anläggningsinformation inom drift-, underhålls- och projektverksamheten hos våra kunder inom bl. a energi- och processbranschen. En del av ditt arbete kommer vara att skapa, förvalta och hantera teknisk anläggningsinformation, analysera behov och krav samt utveckla digitala informationslösningar.  

Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika och spännande arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina kunskaper och bredda din erfarenhet.

 

Vad kan du tillföra?

Du som söker är van att samarbeta med andra men även att jobba självständigt. Du har till grunden en positiv inställning och en förmåga att se möjligheter samtidigt som du har ett driv att arbeta mot mål och resultat.  

  

Du har en ingenjörsutbildning inom relevant teknikområde. Kanske har du arbetat ett tag och har erfarenhet från teknisk anläggningsinformation och underhållssystem inom processindustrin, VA-anläggningar eller energisektorn? Oavsett så är du en lösningsorienterad och strukturerad person med en fallenhet för att organisera ditt arbete så att du kan utföra det så effektivt som möjligt.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!