Teknikinformatör - i början av din karriär?

Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. På Combitech är vi 2100 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som Teknikinformatör

Combitech är drivande i utvecklingen inom området Teknikinformation och söker nu dig som är redo för nya utmaningar och som vill vidareutvecklas i en mycket spännande miljö.

I din roll som Teknikinformatör kommer du som konsult att få arbeta med innovativa lösningar som förenklar, förbättrar och förnyar användarupplevelsen. Samarbete sker med utvecklare, konstruktörer och andra sakkunniga i framtagningen av teknisk produktinformation och digitaliserade lösningar för eftermarknad.

Du kommer att ansvara för att självständigt samla in information och sammanställa detta på ett tydligt, strukturerat och användarvänligt sätt. Du har alltid möjlighet att få stöd av och bolla idéer med dina Combitechkollegor.

Beroende på uppdrag genomförs arbetet antingen på plats hos kund eller från vårt kontor. Tjänsteresor kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett gediget teknikintresse, öga för detaljer och passion för att skriva.

Är du i början av din karriär? I botten har du gärna en ingenjörsexamen exempelvis inom mekanik eller elektronik eller annan lämplig utbildning. God språklig och pedagogisk förmåga är en förutsättning samt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker även dig som har dokumenterad erfarenhet av teknikinformation. Kanske har du arbetat med strukturerad information i produktionssystem, digitala utbildningar eller publikationer?

För oss är din personlighet en väldigt viktig del av din totala kompetens. För att trivas i rollen som Teknikinformatör tror vi att du är driven, utåtriktad samt bra på att koordinera, samspela och kommunicera i ditt dagliga arbete. Du tycker att det är inspirerande att arbeta i både stora och små projekt.

Du är organiserad, strukturerad och noggrann, får du en uppgift driver du den i mål. Du har till grunden en positiv inställning och en förmåga att se möjligheter.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urval sker löpande.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!