Tech Lead inom IT till Combitech i Stockholm

På Combitech har vi ambitionen att ligga i den absoluta tekniska framkanten för att på bästa sätt kunna stötta och leda våra kunder och partners i deras framtida utmaningar! 

Om du vill dela vår passion och stolthet för att utveckla våra kunder och partners förmågor att erbjuda hållbara, användbara, samt säkra lösningar för det framtida samhället kan du vara just den vi söker!  

 

Din roll som Tech Lead inom IT 

Hos oss på Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom system- och mjukvaruutveckling.  

Vi arbetar kontinuerligt med att möta upp våra kunder och partners behov och söker nu flera Tech Leads till vårt kontor i Alvik. Du kommer att ingå i och ta ansvar i ett team av vassa och drivna utvecklare då ni tillsammans bygger framtidens webblösningar.  I rollen som Tech Lead kommer du att ansvara för tekniska vägval och hantering av både interna och externa kravställningar, samt att driva ditt teams tekniska utveckling framåt.   

Som konsult på Combitech får du en attraktiv kombination av bransch- och teknikbredd, där uppdragen varierar. I uppdragen har du nära samarbete med andra utvecklare, arkitekter, kravställare och testare. Oavsett om du sitter i våra inhouse-team eller hos kund möts du av en agil kultur där du får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar.  

Vi kommer att utveckla dig både professionellt och privat. En nyckel i detta är en öppen och nära dialog med din närmaste chef för att hitta det som passar just för dig utifrån dina förutsättningar och önskemål! Vi kommer att med dig som ”medarbetaren i fokus” skapa dina bästa förutsättningar för långsiktig balans samt en hållbar utveckling och karriär. 

 

Vem är du? 

Som Tech Lead ser vi att du är kommunikativ, kreativ, ansvarstagande och driven som person samt värdesätter gott samarbete. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom utveckling och är intresserad av projektstyrning och ledarskap. 

Vi tror att du har en teknisk utbildning i grunden och vi ser gärna att du har goda kunskaper i exempelvis .NET, Node.Js, TypeScript, Docker, React, Vue eller liknande. 

Vidare har du tidigare arbetat enligt agila principer såsom SCRUM eller Kanban 

Om du dessutom har erfarenhet av teamledarskap, mentorskap, DevOps, mikrotjänster och liknande så är det meriterande. 

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

Vi tror att du drivs av att göra skillnad och att du är en nyfiken person som ser möjligheter i problem.  Du uppskattar att få utvecklas i en företagskultur där kompetensutveckling värderas lika högt som balans i livet. Vidare tror du på kraften i att kombinera olika kompetenser för att skapa innovation, och du vill ha ett jobb med både mål och mening.  

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester. 

 

KOM & GÖR SKILLNAD  

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!