Teamlead inom IT - kombinera tekniska konsultuppdrag med ledarskap

IT-enheten på Combitech i Stockholm är inne i en expansiv fas och därför söker vi dig som vill ta nästa steg i din IT-karriär. Vill du kombinera spännande uppdrag där du jobbar med digitala lösningar inom exempelvis telekom, medtech samt framtidens flyg– och fordonsindustrin med att arbeta som chef med personalansvar så kan detta vara rollen för dig!

 

Din roll som konsult och teamansvarig

Du tilltalas av möjligheten att få kombinera din tekniska konsultroll med möjligheten att leda och inspirera andra. 

Som teamansvarig, eller KE-chef som det kallas hos oss har du en delad roll där du själv är ute på  konsultuppdrag hos någon av våra kunder, men även leder och utvecklar ett mindre team konsulter.  

Vi tror på ett coachande ledarskap där du brinner för att skapa bästa möjliga förutsättningar inom grupperingen för kunskapsöverföring  och utveckling. Rollen innefattar kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning för dina konsulter.

 

Du kommer, tillsammans med din chef och andra KE-chefer inom Resultatenheten IT, ansvara för att föra verksamheten framåt där du ges stor möjlighet att själv påverka riktning och vägval framåt för att bygga ditt team.  

 

I konsultrollen hjälper du våra kunder i uppdrag inom digitalisering och utveckling. Exakt vad det innebär beror på din kompetens, men vi tror att du har erfarenhet av att ha jobbat som lösningsarkitekt, scrummaster, tech lead eller är en riktigt duktig utvecklare som är nyfiken på att ta en mer ledande och coachande roll.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund  från högskola, universitet eller YH. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom IT-området som exempelvis lösningsarkitekt, scrummaster, tech lead eller utevcklare. Du som söker är nu redo för nästa steg i din karriär!  

För att lyckas i rollen krävs det att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Oavsett om du är en van ledare, eller om detta skulle vara ett första steg i din karriär inom ledarskap, så har du en nyfikenhet kring utveckling av såväl andra som dig själv. Du är lyhörd och har ett intresse av att lyssna till din grupp samtidigt som du skapar goda relationer till människor i din omgivning. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla vår grupp och Combitech till att bli den bästa av arbetsplatser!  

 
Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech! 

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!