Talent sourcing specialist

Vill du vara med och bygga upp och förstärka Combitechs kandidatnätverk? Vi är idag ett härligt rekryteringsteam som vill förstärka enheten med en kandidatansvarig inom talent aquisition för att säkerställa vårt kandidatinflöde. Gillar du att bygga nätverk, utvärdera olika lösningar och vill vara med och bygga upp vår sourcingfunktion – då kan du vara den vi söker!

Din roll som Talent sourcing specialist

I denna roll får du vara med och bygga upp vår sourcingverksamhet. Vi har idag ett team med rekryterare och din roll kommer vara att tillsammans med dem säkerställa och förstärka kandidatinflödet i våra nuvarande och framtida rekryteringsprocesser.

Tjänsten innebär bland annat att utveckla och implementera sourcingstrategier, utvärdera och jobba i olika sourcingkanaler och -verktyg, ta kontakt med och underhålla möjliga leads, hantera tips  och tillsammans med rekryterarna bygga ett nätverk och kandidatpooler. Då rollen är ny finns en stor möjlighet för dig att vara med och påverka den framåt och komma med egna initiativ, idéer och driva på ditt arbete.

De roller som vi söker efter i våra rekryteringsprocesser har en stor bredd, från mjukvaruutvecklare till cyber security experter och allt där emellan, därför innebär rollen mycket omvärldsbevakning för att förstå kandidaterna bättre.

Du kommer bli en del av rekryteringsteamet som idag sitter på flera orter, men din placeringsort är antingen Stockholm eller Göteborg, för rätt kandidat kan även andra orter vara av intresse. I rollen som kandidatansvarig kommer du att arbeta med att förstärka kandidatinflödet i olika rekryteringsprocesser på flera olika kontor. Detta kommer innebära möjligheter till ett internt och externt kontaktnät över hela Sverige, vilket innebär vissa resor men med ett flexibelt upplägg som du själv styr över.

Vem är du?

Vi söker dig som är utåtriktad och kan vårda ditt kontaktnät, både externt och internt. Du är en lagspelare och gillar att vara en del av ett team. Det är viktigt att du är strukturerad i ditt arbete och tycker om att bygga struktur och arbetssätt. Ju fler kandidater i nätverket, desto mer struktur kommer behövas och du kommer får bygga den längst vägen. Rollen innebär stor frihet och möjlighet att påverka dess innehåll. 

Vi tror att du som söker har viss erfarenhet från rekrytering eller search sedan tidigare och brinner för kandidatkontakten. Din erfarenhet kan erhållits såväl på heltid- som deltid vid sidan av studierna. I botten har du en examen inom personalvetenskap eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet från teknikbranschen.

Du har kunskap om att använda olika sourcingverktyg och kan tänka i nya banor kring kandidatkontakten. En teknisk förståelse är viktig och en vilja att ständigt lära nytt.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. 
 

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!