Talangprogram inom Kritiska System till Combitech i Linköping

Som deltagare i något av våra Talangprogram inom Kritiska System lovar vi dig insikter och erfarenheter som du bär med dig hela ditt yrkesverksamma liv. Välkommen med din ansökan!

VAD VI ERBJUDER  

Combitechs talangprogram inom Kritiska System riktar sig till dig som är ny i yrkeslivet. Vi erbjuder talangprogram som syftar till att snabba på din resa från talang till erfaren konsult. Baserat på dina erfarenheter, kompetensprofil och framtida preferenser anpassar vi talangprogrammets upplägg och innehåll för att maximera värdet för dig.

Affärsområde Kritiska System inom Combitech har tre tydliga teknikområden - Säkerhetskritiska system, Industri 4.0 samt Autonomi. Inom affärsområdet finns en affärområdesunik akademi vars uppdrag är att maximera varje enskild medarbetares kompetensutveckling inom ett, eller flera, av våra teknikområden.

Våra medarbetare är kärnan i affärsområdet och med hjälp av vår affärsområdesunika akademi kan vi erbjuda skräddarsydd kompetensutveckling för varje enskild medarbetare. Med de förutsättningar vi över tid skapat oss är vår vision klar – vi ska bli marknadens ledande aktör inom Kritiska system, oavsett bransch!

VAD ROLLEN INNEBÄR 

Steg för steg breddar och fördjupar du ditt kunnande och din erfarenhet, samtidigt som du lär dig att lära av såväl egna som andras erfarenheter. Just erfarenheter har vi gott om och vi ser fram emot att dela dem med dig!

 
Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! 

VAD VI SÖKER 

Våra talangprogram är utvecklade för att hjälpa dig i början av din yrkesverksamma karriär att bygga spetskompetens inom kritiska system.

Till vår verksamhet i Linköping söker vi nu dig som under 2023 tar din högskole- eller civilingenjörsexamen, med teknisk inriktning, och som lockas av att starta karriären inom vårt teknikområde säkerhetskritiska system.

Vill du, precis som vi, bli marknadsledande inom området? Ansök eller ta kontakt med oss redan idag!