Talanger inom test till Combitech i Jönköping

På Combitech erbjuds du unik kompetensutveckling!  Är du nyutexaminerad och vill fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i teknikens framkant? Sök till Combitech Talent Program - en ambitiös utbildningssatsning som ger dig en helt unik start på din karriär!

Just nu har du möjlighet att få kombinera Combitech och Saab Training & Simulation då vi gemensamt söker talanger till vårt Talangprogram med fokus på test, testautomation, testutveckling och verifiering & validering. Som testare blir det ditt ansvar att hjälpa utvecklare förutse och hitta avvikelser från de uppställda kraven, så att de kan säkerställa att en produkt fungerar som tänkt i de system den ska ingå i. 

Combitech är en nordisk lösnings- och konsultpartner med tjänster inom bland annat digital transformation, cybersäkerhet och totalförsvar. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Saab Training & Simulation, en affärsenhet inom Saab Dynamics, är världsledande inom avancerad militär utbildningsmateriel. De utvecklar, tillverkar och marknadsför lasersimulatorer, instrumenterade träningsanläggningar, målmateriel samt tillhandahåller tjänster som service och underhåll av levererade system.

Alla dessa komplexa system och produkter behöver testas och därför är test en stor del av produktutvecklingen. Du får god produktkännedom och en spännande utmaning att vara en del av detta genom att tillföra kompetens inom testutvecklingens många områden.

DIN ROLL INOM TESTUTVECKLING

Du får ett erbjudande att jobba som konsult på Combitech med uppdrag på Saab Training inom vårt Combitech Talant Program inom test och testutveckling.  Du kan få arbeta med manuell utforskande testning, likväl som med automatiserade tester. Gillar du ledande roller har du möjlighet att som ett steg i din karriär satsa på en framtid som Testledare.

Combitech AB bedriver projekt tillsammans med Saab Training and Simulation för att testa och utvärdera tekniken och hårdvaran för att hitta och förebygga fel/buggar i systemen. Du ges möjlighet att arbeta med hela testkedjan från design till implementation och exekvering av test. Våra team arbetar tvärfunktionellt enligt Agil utvecklingsmetodik med stort erfarenhetsutbyte. Du blir en del av ett team med god sammanhållning där glädje, engagemang och trivsel står högt i fokus.  I rollen som konsult på Combitech och deltagare inom Combitech Talent Program varvar du spännande uppdrag/projekt inom högteknologisk produktutveckling med kurser i teknik, personlig utveckling och erfarenhetsutveckling enligt Combitechs helt unika, omtalade och erkända metodik. Vi erbjuder dig en skräddarsydd kompetensutveckling baserat på just dina ambitioner och mål.

I ditt uppdrag på Saab Training and Simulation får du variation i din vardag med olika uppgifter. I din roll som testare ser du till att produktens funktionalitet, stabilitet och prestanda testas, utvärderas och förbättras kontinuerligt. Du planerar och skapar strategier för testning, sätter upp och konfigurerar testverktyg och plattformar för testautomatisering, och skapar automatiserade tester med hjälp av script och databaser, primärt inom system- eller mjukvaruutveckling. Du kommer att arbeta i såväl team som självständigt och utveckling. Du får möjlighet att lära dig mycket genom” learning by doing” och genom att tillsammans med de andra i teamet lösa uppgifter.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning på Combitech. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Läs gärna mer om Combitech Talent Program på: www.combitech.se/ctp

VEM ÄR DU?

Vi söker nyutexaminerade högskole- eller civilingenjör från elektroteknik, datateknik, teknisk fysik, eller motsvarande med start så snart som möjligt. Du har en passion för teknik med huvudfokus inom test- och mjukvaruutveckling.

En nyfikenhet och brett tekniskt intresse är mer meriterande än djup specialistkompetens för denna roll, därför ser vi gärna att du även inkluderar ev. projekt och andra åtaganden du haft vid sidan av studierna i ditt CV.

Vi söker dig med stort engagemang och som är intresserad av att jobba med kvalitet och genom det få en övergripande förståelse för produkten genom att använda ett test/verifieringsperspektiv. Du ställer frågor, har god samarbetsförmåga och är hjälpsam med tydligt fokus på att det projekt du deltar i ska drivas framåt. Du ska ha genomfört din utbildning med goda studieresultat och ha en klar ambition att nu ta ditt nästa steg.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt.Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!